Live Κυριακές στο Voodoo

Live Κυριακές στο Voodoo

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Το Voodoo Club Athens φροντίζει μέσα από τα πιο δημοφιλή πάρτι να χαρίζει μοναδικές βραδιές στο κοινό του. Άλλωστε, δεν είναι καθόλου τυχαίο που όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει χάσει καθόλου από την αίγλη και τη δημοφιλία του και εξακολουθεί να παραμένει ένα από τα διασημότερα στέκια της πόλης.Το θρυλικό Voodoo Club, ο πιο hot προορισμός στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας επέστρεψε με νέα διεύθυνση στον ανανεωμένο χώρο της οδού Πειραιώς 102- 104(πρώην Gazoo)στο Γκάζι, πανέτοιμο να χαρίσει αξέχαστες βραδιές διασκέδασης! Η φαντασμαγορική έναρξη σηματοδοτήθηκε από την επανένωση του αγαπημένου συγκροτήματος ΟΝΕ που φέτος κλείνει 20 χρόνια απ την ίδρυση του, με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, τον Φίλιππο Κωνσταντίνο, τον Δημήτρη Κουτσαβλάκη, τον Αργύρη Ναστόπουλο και τον Πάνο Τσερπέ να ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, στο πιο εκρηκτικό live της πόλης!


Στη λαμπερή πρεμιέρα έδωσε το παρόν πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας αλλά και πολλοί επώνυμοι τραγουδιστές, φίλοι και συνεργάτες τόσο του συγκροτήματος όσο και των ιδιοκτητών. Το Voodoo Club Γκάζι είναι από τα μαγαζιά εκείνα που απευθύνονται, ως επί το πλείστον, σε φοιτητές και νεανικό κοινό. Έτσι, φροντίζει να διατηρεί χαμηλές και προσιτές τιμές, που το καθιστούν έναν εύκολο και προσιτό προορισμό διασκέδασης, τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους. Αυτό, αποτελεί έναν ακόμα από τους λόγους της μεγάλης επιτυχίας που έχει γνωρίσει μέχρι και σήμερα, ενώ παράλληλα, η άψογη εξυπηρέτηση και η εύκολη πρόσβαση το έχουν αναδείξει σε έναν από τους μεγάλους νικητές της νύχτας.

Τόσο η προηγούμενη τοποθεσία του, όσο και η τωρινή, καθιστούν την πρόσβαση πολύ εύκολη σε αυτό, αφού βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας και το Γκάζι. Έτσι, από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας, η πρόσβαση είναι εύκολη, άμεση και γρήγορη. Κοντά στο μετρό αλλά και σε πολλές ακόμα συγκοινωνίες, το Voodoo Club είναι προσβάσιμο σε μόλις λίγη ώρα. Όλοι αυτοί οι παράγοντες, αλλά καιτο γεγονός ότι κάθε φορά οι υπεύθυνοι ξέρουν να διαμορφώνουν το πιο ξέφρενο πρόγραμμα, έχουν συμβάλλει στην τεράστια επιτυχία του εν λόγω κέντρου που έρχεται και φέτος με φόρα να διεκδικήσει μία από τις πρώτες θέσεις στη διασκέδαση της πόλης και να φέρει τα πάνω κάτω σε αυτή. Στην χειμερινή σεζόν 2019-2020 το Voodoo Club υποδέχεται τις Κυριακές τον Κωνσταντίνο Φραντζή και το “ΣΟΔΟΜΑ” party!


Ο ανανεωμένος χώρος με τη σύγχρονη διακόσμηση, τον άρτιο ηχητικό εξοπλισμό και τον έντονο φωτισμό θα κρατήσουν το Voodoo Club χειμερινό για άλλη μια χρονιά στην κορυφή της προτίμησης του κόσμου! Έτσι, λοιπόν, Το Voodoo Club επιστρέφει πιο δυναμικό από ποτέ, από νέο χώρο, για να μας υπενθυμίσει, για ακόμα έναν χειμώνα, τι πάει να πει διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσεως! Μια ακόμα σεζόν γεμάτη μεγάλες επιτυχίες μας περιμένουν και το μόνο βέβαιο είναι πως το Voodoo Club θα κρατήσει και πάλι τα πρωτεία της διασκέδασης στην πόλη της Αθήνας, τη χειμερινή σεζόν 2019-2020.

Book your VIP table now!
Book your VIP table now!
Book your VIP table now!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!