Rio Skybar Athens Club

rio skybar athens club gkazi ριο γκάζι κλαμπ skyclub summer καλοκαιρινό τηλέφωνο κρατήσεις τιμές κεραμεικός
Γκάζι
Βαθμολογία: 
Average: 4.9 (418 votes)

Από την νυχτερινή Αθήνα αυτό που έλειπε ήταν ένα μαγαζί που θα θυμίζει club του εξωτερικού και θυμίζει την αίγλη παλιάς νυχτερινής ζωής στην πόλη. Έτσι δημιουργήθηκε ένας χώρος που ανταποκρίνεται άψογα στα τελευταία ρεύματα της ψυχαγωγίας, με υπερσύγχρονα ηχεία που θα προσδίδουν κρυστάλλινο ήχο, και διακόσμηση και αισθητική που δύσκολα μπορούν να συγκριθούν και αυτός είνι φυσικά το σπουδαίο rio club. Τα πάρτι που απογείωσαν τις χειμερινές βραδιές μας και βρήκαν την μόνιμη στέγη τους στο μοναδικό Rio skybar athens, κινούνται στους καλύτερους ξένους ρυθμούς.

Το Rio Club Γκάζι, δεν είναι τυχαίο μαγαζί που έρχεται απλά να προστεθεί στα αναρίθμητα club της πόλης μας, καθώς είναι αποτέλεσμα ανθρώπων που γνωρίζουν άρτια τα νυχτερινά δεδομένα, και προσπαθούν να πάνε την έννοια του clubbing ένα βήμα παραπέρα και πιο κοντά στα πρότυπα του εξωτερικού. Η top ελληνική  μουσική της πόλης, φτάνει όλες τις αισθήσεις μας στον ύψιστο βαθμό και η διασκέδαση δεν τελείωνει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.οι καλύτεροι dj's της πόλης, εκρηκτικές χορευτικές παρουσίες, που μαγνητίζουν κάθε βλέμμα έχουν βρει την μόνιμη στέγη τους στο Rio athens 2021.

Το Rio Club Athens λοιπόν, έχει καταφέρει να είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του αθηναικού κοινού, το οποίο το επιλέγει φανατικά για να απογειώσει την διασκέδαση του, με το ίδιο να χρίζεται ως ένα από τα κορυφαία club της πρωτεύουσας.