Envy Club Athens Τηλέφωνο 211.850.3680

Envy Club Athens Τηλέφωνο 211.850.3680 Τιμές Κρατήσεις GoOut.gr
Γκάζι
Τιμές Μαγαζιού: 
90 ευρώ ανα 6 άτομα
Βαθμολογία: 
Average: 4.7 (197 votes)

Ένα πολύ αγαπητό μαγαζί ανοίγει τις πόρτες του στο πανέμορφο και ανεξαρτήτως εποχής hotspot, Γκάζι, και το όνομα αυτού EnVogue Nightclub. Είναι ένα δημιούργημα μιας πολύ γνωστής και έμπειρης ομάδας και αποτελεί ξανά τον ναό του mainstream και elegant ήχου. Το Envy Nightclub, κερδίζει τις εντυπώσεις και όλα τα βλέμματα από την πρώτη κιόλας επίσκεψη, καθώς είναι ένα μαγαζί που ήρθε στο πολυσυλλεκτικό Γκάζι για να θέσει τα δικά του δεδομένα και να αφήσει το προσωπικό του στίγμα, κάτι που έγινε πολύ γρήγορα αφού όλη πόλη συρρέει να το επισκεφτεί και το έχει χρίσει ήδη ως ένα από τα μεγαλύτερα hotspots της Αθήνας.

Βρίσκεται αρκετά κοντά στο μετρό του Κεραμικού, γεγονός που επιτρέπει στο αθηναικό κοινό να το επισκεφτεί από όποια μεριά της πόλης και αν βρίσκεται. Ένα βασικό στοιχείο που το ξεχωρίζει από τα άλλα νυχτερινά μαγαζιά, είναι ξεκάθαρα τα μοναδικά vibes του, τα dj set του που αποτελούν φαντασμαγορικά δημιουργήματα από πολύ έμπειρους djs, πηγαίνοντας το mix up των ήχων ένα βήμα παρακάτω, εντυπωσιάζοντας όλους τους θαμώνες με τα σαγηνευτικά χρώματα, και τις νύχτες. Οι μουσικές επιλογές που πλαισιώνουν το πρόγραμμα του, κινούνται σε πολύ συγκεκριμένο είδος, μένοντας αναλλοίωτες σε οποιοδήποτε ρεύμα της εποχής. Το Envy Club, από την πρώτη στιγμή που συστήθηκε στα νυχτερινά δρώμενα, ακολούθησε το δικό του ρυθμό, θέτοντας και τις δικές του δομές στα αθηναϊκά δεδομένα.

Έτσι, ακολουθώντας αυτό το πλαίσιο, οι Παρασκευές και τα Σάββατα θα κινούνται σύμφωνα με αυτή την νοοτροπία που χαρακτηρίζει έντονα και το εν λόγω μαγαζί. Ο τελευταίας τεχνολογίας ηχητικός εξοπλισμός, με τα τεράστια ηχεία, τα φαντασμαγορικά οπτικά εφέ, και τον άρτιο φωτισμό, το καθιστούν ένα μοναδικής ποιότητας μαγαζί, που έχει χριστεί ως ένα σπουδαίο meet point της Αθήνας, σαγηνεύοντας κυριολεκτικά τον κάθε επισκέπτη. Η διακόσμηση του συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο το κλασσικό με το μοντέρνο, τα μινιμαλιστικά στοιχεία με την ποιότητα, δίνοντας έτσι στο EnVogue, μια πολύ ιδιαίτερη ξεχωριστή ταυτότητα. To Envy club έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όχι μόνο των θαμώνων του πολύ αγαπητού Κεραμικού, αλλά και όλης της πόλης.

Είναι ένας χώρος που μετατρέπει την έξοδο σου σε ένα non stop party με το αθηναϊκό κοινό να χορεύει και να τραγουδάει εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και φυσικά όχι άδικα. Είναι εκείνος ο χώρος που έρχεται με καθημερινά πάρτι και κάθε event που ξεσηκώνει τον κόσμο, δίνοντας του έτσι την ταυτότητα ενός από τα μεγαλύτερα hotspot της πόλης με ένα συνεχώς αυξανόμενο φανατικό κοινό. Παρότι μας συστήθηκε σχετικά πρόσφατα, κατάφερε να ανασυντάξει τον νυχτερινό χάρτη της πόλης και να μετατοπίσει το ενδιαφέρον της νεολαίας πάνω του. Κάθε γνήσιος λάτρης της ξένης μουσικής βρίσκει το απόλυτο στέκι του στο Envy Club Athens αφού η trap, dabstep & electro μουσική πρωταγωνιστεί στα decks του τα οποία παίρνουν φωτιά.

 

Τα κουρφαία club της Αθήνας ανοίγουν τις πόρτες τους. Οι επιλογές είναι οι παρακάτω

  1. Penarrubia Club Lounge
  2. Akanthus summer club
  3. Banana Athens Club
  4. Mind The Gap summer club
  5. Voodoo club summer