Estate club Athens

estate club athens
Σάκης Ρουβάς
Βαθμολογία: 
Average: 3.8 (16 votes)

Στην διασταύρωση των οδών Πειραιώς και Ανδρονίκου, δεσπόζει επιβλητικά ένα μαγαζί που κουβαλάει πάνω του μεγάλη ιστορία. Το όνομα αυτού, Estate Athens, και πρωταγωνιστής του για την χειμερινή σεζόν 2017-2017, ο νούμερο ένα σταρ της χώρας μας, Σάκης Ρουβάς. Δεν είναι μυστικό, πως προκάλεσε τον απόλυτο πανικό στα νυχτερινά δεδομένα, αφού όλη η Αθήνα, πέρασε από εκεί για να απολαύσει το, φαντασμαγορικών προδιαγραφών, πρόγραμμα του. Εξελίχθηκε στο απόλυτο στέκι της πόλης, με τον Σάκη Ρουβά και τους Ονιράμα, που βρίσκονταν στο πλευρό του, να καθιστούν το Estate Athens, κατάμεστο σε κάθε μέρα λειτουργίας του. Αποτέλεσε μια συνεργασία που έθεσε τις δικές της δομές στα νυχτερινά δρώμενα, δομημένη σε άψογες προδιαγραφές της απόλυτης τάσης διασκέδασης, live clubbing, γεγονός που μπορούσε να λάβει χώρα, μόνο σε ένα μεγαλειώδες μαγαζί, και αν δεν είναι το πρώην Villa Mercedes ένα από αυτά, ποιο είναι ;

Το Estate club Athens λοιπόν, περνάει σε μια νέα εποχή και μετατρέπεται σε ένα από τα καλύτερα live stage της πόλης, ενστερνιζόμενο απόλυτα το νέο ρεύμα διασκέδασης που επιτάσσει η νύχτα, το live clubbing. Μεσουράνησε στα νυχτερινά δρώμενα ως Villa Mercedes, και μετέπειτα ως Venue, κρατώντας τα σκήπτρα της διασκέδασης, σε μονοπωλιακό πλαίσιο. Όμως, ακολουθώντας και συμβαδίζοντας με την εποχή και τις τάσεις της, ανακαινίζεται, ανανεώνεται πλήρως, και επιστρατεύει ως μουσικό leader του stage του, τον κορυφαίο Έλληνα performer και τραγουδιστή, Σάκη Ρουβά, τοποθετώντας στο πλευρό του ένα κορυφαίο συγκρότημα που κινείται άψογα σε όλα τα μουσικά είδη, τους Ονιράμα. Η μουσική αυτή συνάντηση που έλαβε χώρα στο Estate, μονοπώλησε το ενδιαφέρον της Αθήνας, που το έχρισε ως μία must επιλογή, αν θέλεις να φτάσεις την διασκέδαση και το κέφι στα ύψη. Η συνεργασία τους σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης, απέδειξε πώς όταν υπάρχει τέτοιου είδους χημεία, πρέπει οπωσδήποτε να συνεχίζεται. Έτσι, το εγχείρημα τους σε μία τόσο μεγάλη, και ιστορικά και δομικά, σκηνή, σαν αυτή του πρώην Villa Mercedes, όχι μόνο ικανοποίησε αλλά και ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Το ουσιαστικό αποτέλεσμα ήταν ένα, πως η πολυσύχναστη και αγαπητή περιοχή του Κεραμικού, απέκτησε το απόλυτο hotspot της νυχτερινής Αθήνας, με όλη την πόλη να γίνονται σταθεροί θαμώνες.

Ο νούμερο ένα Έλληνας σταρ, Σάκης Ρουβάς, εγκαινίασε την σκηνή του Estate club Athens, με τον καλύτερο τρόπο, διατηρώντας τον πήχη, όπως άλλωστε κάνει πάντα, πολύ ψηλά, και θέτοντας τα δικά του δεδομένα στην νυχτερινή Αθήνα. Το τελευταίο διάστημα, ο ίδιος απείχε από τα νυχτερινά κέντρα, αφού δοκίμασε με τεράστια επιτυχία τις ικανότητες του και στο θεατρικό στερέωμα. Έτσι, την σεζόν 2015-2016, κάνει την απόλυτη έκπληξη και συνταράσσει την σκηνή του Estate, προκαλώντας τον πανικό που μόνο εκείνος ξέρει να κάνει. Έχοντας μια μακροσκελή πορεία στο μουσικό πεντάγραμμο, έχει καταφέρει να μπει  στην κορυφή με τους καλύτερους τραγουδιστές της χώρας, όπως επίσης και στους top performer και showman, αφού τα μουσικά του προγράμματα αποτελούν ένα συνονθύλευμα ήχων και εικόνων, φαντασμαγορικών προδιαγραφών.

Ο Σάκης Ρουβάς, δεν σταματάει να πειραματίζεται μουσικά, αφού τα τραγούδια του που γίνονται αυτόματα hits, αλλά και προσωπικά αγαπημένα του κόσμου, κινούνται από πολύ χορευτικούς ρυθμούς όπως το ‘ Όλα καλά’, ‘ Το κορίτσι της ντίσκο’ μέχρι αισθαντικές μπαλάντες όπως το ‘Κάποτε θα ‘μαστε μαζί’ , το ‘Εμένα θες’ αλλά και πληθώρα άλλων. Έτσι, αυτή την χειμερινή σεζόν, προκάλεσε τον δικό του πανικό στα νυχτερινά δρώμενα από την σκηνή του Estate, και το έχρισε ως το απόλυτο meet point της Αθήνας.

Την σκηνή του Estate Athens, απογείωσαν όντας στο πλευρό του κορυφαίου Έλληνα σταρ, οι Ονιράμα. Αποτελούν ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της χώρας, και έχουν καταφέρει να προσφέρουν ένα μουσικό υπερθέαμα που προάγει την απόλυτη διασκέδαση και κέφι. Με δεκαετή πορεία στον χώρο, κρατούν την ενέργεια τους πάνω στο stage αμείωτη, και το γκελ που έχουν με τον κόσμο είναι μοναδικό. Έχουν συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, και έχουν κρατήσει με τεράστια επιτυχία τα ηνία εξαιρετικών live παραστάσεων. Την περασμένη σεζόν, συνέχισαν με την ίδια επιτυχία την συνεργασία που είχαν με τον Σάκη Ρουβά στην Θεσσαλονίκη, από το απόλυτο αθηναϊκό στέκι του χειμώνα, Estate Athens, συντελώντας στο να ζήσουμε, τις καλύτερες μουσικές εμπειρίες.