ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ CLUB

Όλα Ελληνικά club νέα σμύρνη χειμερινό τηλέφωνο
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Τιμές Μαγαζιού: 
80€ τιμή απλής φιάλης
Βαθμολογία: 
Average: 4.8 (48 votes)

Eίναι το μαγαζί ύμνος στην ελληνική μουσική, που χαρακτηρίζεται ‘Ναός’ από τους πιστούς θαμώνες του, που αυξάνονται συνεχώς. Ο λόγος φυσικά, για το Όλα Ελληνικά club Νέα Σμύρνη και για την σχεδόν μονοπωλιακή πορεία του, όταν κάποιος επιθυμεί να φτάσει το κέφι και την διασκέδαση  στο κόκκινο. Δεν είναι μυστικό, πως όλη η Αθήνα, έχει επισκεφτεί το συγκεκριμένο μαγαζί, και κανείς δεν έμεινε ανικανοποίητος, όπως και κανένας δεν έφυγε εκεί πριν να ξημερώσει, αφού το Όλα, πέρα από ένα εξαιρετικό ‘ελληνάδικο’, είναι και ο ορισμός της after διασκέδασης, με το γλέντι να φτάνει στον ύψιστο βαθμό. Όσα χρόνια μετράει στα νυχτερινά δρώμενα, έχει καταφέρει να σκαρφαλώσει στην κορυφαία λίστα με τα μαγαζιά της Αθήνας, όπως και να επεκταθεί με τεράστια επιτυχία, και στα Βόρεια Προάστια , στο Χαλάνδρι, αλλά και σε άλλες πόλεις και νησιά της Ελλάδας. Πιστό στο είδος που το ανέδειξε, και αυτό δεν είναι άλλο από την γνήσια αυθεντική ελληνική μουσική, έβαλε φωτιά στις  χειμωνιάτικες νύχτες μας, δικαιώνοντας σε κάθε μέρα λειτουργίας του, όλους τους λόγους που το Όλα, έχει χαρακτηριστεί ως Ναός. 

Η χειμερινή διασκέδαση έχει πάντα συχνότερο της προορισμό την περιοχή του Κέντρου. Και όμως το Όλα Ελληνικά, κατάφερε να διαψεύσει αυτή την φράση και να μετατοπίσει το κέφι στα Νότια Προάστια, κάνοντας όλη την Αθήνα να το επισκέπτεται φανατικά. Στην συνείδηση του κόσμου , είναι η νούμερο ένα επιλογή, όταν ψάχνεις το τέλειο ελληνάδικο, αφού ενδείκνυται και για να ξεκινήσεις το main ποτό σου από εκεί, αλλά και να το επιλέξεις για το καλύτερο κλείσιμο της βραδιάς σου, αφού οι νύχτες στο Όλα, είναι πάντα μεγαλύτερες. Ο παλμός της διασκέδασης, χτυπάει πάντα καλύτερα στον Ναό, και αυτό αποδεικνύεται ακράδαντα αφού σε κάθε μέρα λειτουργίας του, επικρατούσε η απόλυτη κοσμοσυρροή. Ο χειμώνας στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, την οποία είχε και έδρα του το κορυφαίο ελληνάδικο, το θερμόμετρο ανέβηκε στα ύψη, και τα βράδια μας μόνο παγωμένα δεν μπόρεσαν να χαρακτηριστούν. Ήταν ομολογουμένως ο πιο hot προορισμός της πόλης, και φυσικά αυτή η τεράστια επιτυχία, μεταφέρθηκε αναλλοίωτη στο εξοχικό του μαγαζιού, όσο έρχεται η θερινή περίοδος, στην Παραλιακή, στο Όλα Ελληνικά summer. 

Tα events  που πλαισίωσαν το χειμερινό πρόγραμμα του Όλα Ελληνικα, ήταν ομολογουμένως τα καλύτερα parties της πόλης. Τα θεματικά projects κάλυπταν όλες τις ελληνικές μουσικές προτιμήσεις και γούστα, και  είχαν το σταθερό ραντεβού τους με τους φανατικούς θαμώνες του μαγαζιού, σε εβδομαδιαία βάση. Έτσι οι Δευτέρες μας συντροφεύθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, με το εξαιρετικό πάρτι Σκασιαρχείο, που απογείωσε το κέφι και την διασκέδαση. Οι Τρίτες, ήταν ένα pure luxury events, με το Drink n Roll, να δημιουργεί τις δικές του δομές στην νυχτερινή Αθήνα. Τις Τετάρτες μας, έφτασε στα ύψη, ο dj Thanasis Tsitsos, ως μουσικός leader του Jukebox, ενώ οι Πέμπτες μας είχαν άρωμα Vietnam, από τον dj Giorgos Dragoutas. Οι Κυριακές, είχαν την κλασσική χροιά του Όλα ελληνικά, με το Ala D’Allon, να βρίσκεται στις επάλξεις, και τους dj’s Vasilis & Giwrgos Koutonias, να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στα decks, κάνοντας όλο το μαγαζί να τραγουδάει και να χορεύει μέχρι το πρωί, με τις καλύτερες ελληνικές επιλογές τους. 

Είναι ένα γνώριμο στέκι, για όλους τους λάτρεις της γνήσιας ελληνικής διασκέδασης και μουσικής, και το Όλα, διατηρεί μια διαχρονική επιτυχία στα νυχτερινά δεδομένα. Έτσι, μετά το πέρας της καλοκαιρινής περιόδου, όπου η θερινή του εκδοχή πρωταγωνιστεί στην summerish Αθήνα, το Όλα θα γυρίσει στην χειμερινή βάση του στην Νέα Σμύρνη, για να φτάσει για άλλη μια φορά, την διασκέδαση σε πρωτόγνωρα επίπεδα.