Ola ελληνικά summer club

Όλα ελληνικά Summer club ola ellhnika καλοκαιρινό παραλιακή
ΚΑΡΤ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ
Τιμές Μαγαζιού: 
ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ - ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ
Βαθμολογία: 
Average: 4.6 (12 votes)

ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 2017 2018 ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ

Όλοι οι χειμώνες μας είναι στιγματισμένοι από το Όλα ελληνικά Summer, άρα πως γίνεται να λείπει από το καλοκαίρι μας, αυτό το μαγαζί ύμνος στην ελληνική μουσική; Το Όλα ελληνικά summer, άνοιξε τις θερινές πόρτες του τον Μάιο, προκαλώντας τον πανικό που μόνο εκείνο ξέρει να κάνει. Κάθε λάτρης της αυθεντικής ελληνικής μουσικής, έχει χαρακτηρίσει το εν λόγω μαγαζί, ως ‘Ναό’, αφού αρχικά, ‘υμνεί’ με τον καλύτερο τρόπο την ελληνική ψυχαγωγία  και την γνήσια ελληνική καψούρα, και επιπρόσθετα το Όλα, έχει μεταφερθεί με τεράστια επιτυχία και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, δικαιώνοντας συνεχώς την φήμη του. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το Όλα, στην χειμερινή βερσιόν του εδραιώθηκε στην συνείδηση του κόσμου ως ένα από τα πιο inστέκια της πόλης, και ένα από τα μεγαλύτερα hotspotτης νυχτερινής Αθήνας. Η τόσο μεγάλη επιτυχία του συγκεκριμένου μαγαζιού, δεν μπορούσε να μην συνεχιστεί και παραλιακά, αφού όταν το καλοκαίρι έρχεται, το Όλα φοράει τα θερινά του ρούχα, και υπενθυμίζει σε όλη την πόλη, πως καλοκαίρι χωρίς τα κατάλληλα ελληνικά vibes, από τους πολύ έμπειρους dj’sτου, δεν γίνεται.

Κάθε χειμερινή σεζόν έχει την υπογραφή του Όλα ελληνικά αφού όλη η Αθήνα, το επισκέπτεται στα Νότια Προάστια, λόγω της σταθερής, σε όλα τα χρόνια της πορείας του, ταυτότητας που ακολούθησε, και αυτή δεν ήταν άλλη, από την καλή ελληνική μουσική. Πολλοί το επιλέγουν είτε για το main ποτό τους, είτε για την after διασκέδαση που προσφέρει , αφού οι πόρτες του δεν κλείνουν αν δεν ξημερώσει καλά. Η καρδιά της θερινής ψυχαγωγίας χτυπάει πάντα καλύτερα στην Παραλιακή, και οι ιθύνοντες του Όλα το ξέρουν καλά, αφού μεταφέρουν αυτούσιο όλο το κέφι και όλη την ενέργεια, στο ‘εξοχικό’ τους. Έτσι, για ακόμα μια σεζόν προσκαλούν όλη την πόλη, να γίνει μέρος της πιο ξεσηκωτικής summerish εμπειρίας, και να φτάσει όλα μας τα συναισθήματα στο κόκκινο. Οι συστάσεις για το εν λόγω μαγαζί, ίσως να είναι περιττές, αφού όποιος το έχει επισκεφτεί , και κανείς δεν πάει μόνο μία φορά, έχει δηλώσει πως όντως αυτός ο χώρος, είναι ο Ναός της απόλυτης διασκέδασης, και αν επιθυμείς να απογειώσεις το κέφι σου, το Όλα είναι σίγουρα μονόδρομος.

Από την έναρξη του άρχισε να μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλης της Αθήνας, που το επιλέγει φανατικά για την διασκέδαση του, με αποτέλεσμα το Όλα ελληνικά Summer να είναι κατάμεστο σε κάθε μέρα λειτουργίας του.  Όλοι οι πελάτες του εξελίσσονται σε θαμώνες που το έχουν χρίσει ως ένα από τα καλύτερα club της Αθήνας, τοποθετώντας το πολύ ψηλά στις προτιμήσεις τους. Τα πάρτι και events που έχουν προετοιμάσει οι ιθύνοντες για να πλαισιώσουν το θερινό του πρόγραμμα, ανεβάζουν συνεχώς τον πήχη, με σκοπό , το Όλα ελληνικά Summer club να χριστεί ο νούμερο ένα θερινός προορισμός. Με την μουσική και τα τραγούδια να κινούνται σε αυστηρά ελληνικό πλαίσιο, και με τους καλύτερους dj’s να δίνουν τον top εαυτό τους βάζοντας φωτιά στα decks του Όλα, το μαγαζί έγινε για ακόμα μια φορά, το απόλυτο meet point της πόλης. Είναι εκείνο το μαγαζί που ανοίγει τις πόρτες του όλες τις ημέρες της εβδομάδας και δεν αφήνει κανέναν ανικανοποίητο.

Οι Πέμπτες μας, έχουν βρει μόνιμο προορισμό τους, το εξαιρετικό πάρτι του Όλα Summer club, ‘KarabOla VS Alalum’, με  όλη την πόλη να διασκεδάζει εκεί μέχρι το πρωί. Οι Παρασκευές μας, έχουν χροιά Greek Vintage Night, με μία flashback διάθεση και τάση στην μουσική, με τα μεγαλύτερα διαχρονικά hits να ξεσηκώνουν όλες τις αισθήσεις. Τα Σάββατα μας απογειώνονται, με τους top Dj’s της Αθήνας, να κάνουν τις καλύτερες μουσικές επιλογές , σε ένα  ‘Saturday Night’ που κανείς δεν πρέπει να χάσει.