ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ

αντώνης ρέμος αθηνών αρένα antornis remos athinon arena 2018 2019
Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή
Τιμές Μαγαζιού: 
Παρασκευη & Σάββατο: Οι τιμές διαφέρουν ανα θεωρείο και θέση
Τιμές για Φοιτητές: 
Παρασκευη & Σάββατο: 140ευρώ έως και 6 άτομα
Βαθμολογία: 
Average: 4 (138 votes)

Αθηνών Αρένα Αντώνης Ρέμος

Το Αθηνών Αρένα, είναι ένας φαντασμαγορικός χώρος που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομα του με έναν από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της χώρας μας, και ο λόγος φυσικά για τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίο την επόμενη χειμερινή σεζόν 2017-2018, επιστρέφει εκεί που ανήκει, στην παλιά μουσική του στέγη. Ο ίδιος μπορεί να απέχει την φετινή χειμερινή σεζόν από τα νυχτερινά δρώμενα όμως η επιστροφή του είναι άκρως ηχηρή στην νυχτερινή ζωή της πόλης, με ένα τεράστιο φανατικό να αναμένει τις μοναδικές εμφανίσεις του. Έτσι η χειμερινή σεζόν του 2017 θα τον βρει να ηγείται ξανά σε ένα σπουδαίο κέντρο που έχει γράψει την δική του ιστορία στον χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης, και λέμε ξανά διότι ο πολύ αγαπητός ερμηνευτής έχει γίνει ουκ ολίγες φορές οικοδεσπότης του Αθηνών Αρένα μονοπωλώντας στο έπακρον το ενδιαφέρον του αθηναικού κοινού. Η συνεργασία Αντώνη Ρέμου και Αθηνών Αρένα είναι ένα πολύ σπουδαίο μουσικό γεγονός στα νυχτερινά δρώμενα, αφού κανείς δεν μπορεί να μην αναπολήσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις του μοναδικού καλλιτέχνη στην φαντασμαγορική σκηνή του, όπου απογείωσε κάθε αίσθηση μας. 

Φυσικά ο Αντώνης Ρέμος αποτελεί ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στον τομέα της ελληνικής μουσικής, με ένα φανατικό κοινό να τον ακολουθεί πιστά σε κάθε Live του, και να καθιστά κάθε μαγαζί στο ποίο εμφανίζεται κατάμεστο. Όντας λοιπόν ένας κορυφαίος λαικός τραγουδιστής, διαθέτει τεράστια εμπειρία στις νυχτερινές σκηνές και μπουζούκια, αφού έχει ηγηθεί στις πιο δημοφιλείς της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, γνωρίζοντας πολύ καλά τον τρόπο με τον οποίο θα φτάσει το κέφι και την διασκέδαση στο ζενίθ τους. Ο Αντώνης Ρέμος φέτος κλείνει 20 χρόνια άκρως επιτυχημένης πορείας στον χώρο, αφού εδώ και 2 δεκαετίες συνεχίζει αμείωτα να επιβεβαιώνει αυτό που είχαν όλοι σκεφτεί μόλις πρωτοεμφανίστηκε, ότι εκείνο το αγόρι από την Θεσσαλονίκη είχε έρθει για να μείνει και να αφήσει το δικό του στίγμα στα μουσικά δρώμενα.

Πρόκειται για έναν τραγουδιστή που θέτει ως πρωταρχικό του στόχο να φτάνει όλες τις αισθήσεις του κόσμου που τον τιμάει με την παρουσία και την αγάπη του, στο κόκκινο, και όποιος τον έχει απολαύσει έστω και μια φορά σε κάποιο Live του το γνωρίζει καλά. Έτσι, έχοντας ένα εξαιρετικά πιστό φανατικό κοινό που μετατρέπεται σε σταθερούς θαμώνες σε όποιο μαγαζί εμφανίζεται, o Antonis Remos το αποζημιώνει με σπουδαία κομμάτια που δύσκολα αφήνουν κάποιον ασυγκίνητο. Αυτό που τον καθιστούν τόσο ξεχωριστό αλλά και ταυτόχρονα τόσο αγαπητό, πέρα από το μοναδικά αισθαντικό μέταλλο της φωνής του και την μαγική χροιά του, είναι η απαράμιλλη ενέργεια του πάνω στην σκηνή, και το μοναδικό γκελ που έχει με τον κοινό του.

Από τον Νοέμβριο του 2018 λοιπόν, μιλάμε πια για μια από τις πιο πολυαναμενόμενες εμφανίσεις στον νυχτερινό χάρτη της πόλης, αφού όπως όλα δείχνουν τα τηλέφωνα του Αθηνών Αρένα θα πάρουν φωτιά, με τον Αντώνη Ρέμο να επιστρέφει στην γνώριμη σκηνή του παρέα με την Δέσποινα Βανδή, και να χαράζει τον απόλυτο μονόδρομο της χειμερινής μας διασκέδασης, θέτοντας για ακόμα μια φορά τον πήχη εξαιρετικά ψηλά.