Διογένης Studio

Διογένης studio μπουζούκια συγγρού 2019
Μαρινέλλα, Μακεδόνας, Παπαρίζου, Αδάμου
Τιμές Μαγαζιού: 
Διαφέρουν ανάλογα Ζώνη & Ημέρα - Δείτε στο τέλος της σελίδας
Τιμές για Φοιτητές: 
140€/ 6 άτομα
Είσοδος: 
Προσέλευση Σάββατο στις 21:00 & Κυριακή στις 18:00
Βαθμολογία: 
Average: 3.7 (39 votes)

Αυτό που κεντρίζει πάντα το ενδιαφέρον της νυχτερινής Αθήνας είναι οι ανατρεπτικές συνεργασίες, και live performances που έχουν κάτι το διαφορετικό, το ιδιαίτερο. Το Διογένης studio είναι μια νυχτερινή σκηνή πολύ δημοφιλής και αγαπητή στο αθηναικό κοινό. Στο stage του έχουν πρωταγωνιστήσει πολύ σπουδαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, με τον κόσμο να το επιλέγει φανατικά για την διασκέδαση του. Αυτή την σεζόν, επιστρατεύει στην πρώτη γραμμή μία κορυφαία, ταλαντούχα και πολύ σπουδαία ερμηνεύτρια της χώρας μας, με ένα μέταλλο φωνής που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο την φετινή οικοδέσποινα του Διογένης studio.

Το Diogenis studio, είναι ένα μαγαζί αρκετά μεγάλης χωρητικότητας δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε κάθε θαμώνα να το επιλέξει για να ζήσει μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης. Είναι έτσι δομημένο, με έντονα industrial στοιχεία αλλά παράλληλα μια ατμόσφαιρα που εκπέμπει οικειότητα και ζεστασιά. Το Διογένης, υπακούει πιστά στις τελευταίες επιταγές της τεχνολογίας, αφού διαθέτει υπερσύγχρονο ακουστικό εξοπλισμό που εξασφαλίζει κρυστάλλινο ήχο σε όλες της γωνιές του χώρου. Επιπρόσθετα, οι λέξεις άνεση, elegance και καλαισθησία είναι ταυτόσημες του μαγαζιού, αφού ακολουθώντας την εξέλιξη και τις τάσεις, προκύπτει ένα εξαιρετικών προδιαγραφών νυχτερινό κέντρο που δεν θυμίζει τίποτα σε σχέση με τις κλασσικές νυχτερινές σκηνές.

Όπως είναι επόμενο, έχει φιλοξενήσει στο φαντασμαγορικό stage του πολύ σπουδαία events, και πώς όχι άλλωστε αφού διαθέτει όλα τα κομφόρ για να τα υποστηρίξει. Την περσινή σεζόν, πραγματοποίησε με τεράστια επιτυχία ένα πάντρεμα μουσικής και ερμηνείας, με τον μοναδικό Αντώνη Ρέμο και την Γλυκερία να τραγουδούν υπό το μαγικό μουσικό φόντο που έδινε το μπουζούκι του Χρήστου Νικολόπουλου. Αυτή η χειμερινή σεζόν ανήκει ξανά στο Διογένης studio, με άξια πρωταγωνίστρια την πάντα εκπληκτική. Όποιος έχει απολαύσει έστω και σε ένα live της, γνωρίζει καλά ότι δεν αναφερόμαστε σε μια απλή ερμηνεύτρια, αλλά σε ένα φαινόμενο της ελληνικής μουσικής. Η ίδια, δεν τραγουδάει απλά τις λέξεις από τα κορυφαία κομμάτια της που σαγηνεύουν τον καθένα, αλλά τις ερμηνεύει και τις απαγγέλει με το μαγικό μέταλλο της φωνής της, προκαλώντας ρίγη σε όποιον έχει την ικανότητα της ακοής.Μέσα από οποιοδήποτε live της μπορεί να προκαλέσει την απόλυτη συγκίνηση, χωρίς όμως ιδιαίτερη προσπάθεια και επιτηδεύματα, είναι κάτι που έρχεται ως επόμενο με το που ακούς την γεμάτη λυγμούς και κρυστάλλινη φωνή της. Κάθε της εμφάνιση είναι άκρως προσεγμένη, με τον κόσμο να την επιλέγει φανατικά από την αρχή της πορείας της, μέχρι και σήμερα. Η ίδια μένει πιστή στους συνεργάτες-δημιουργούς των μεγάλων επιτυχιών της, με τους οποίους συνεργάζεται από την αρχή της καριέρας της, όπου της εμπιστεύτηκαν απόλυτα τα τραγούδια τους, μέχρι και το πιο πρόσφατο άλμπουμ της την περσινή σεζόν.

Το Διογένης studio την επέλεξε για άξια πρωταγωνίστρια της χειμερινής σεζόν του 2019, παρουσιάζοντας την απόλυτα εναλλακτική πρόταση της νέας σεζόν, γνωρίζοντας καλά πως είναι από μόνη της ένα όνομα εγγύηση για τα νυχτερινά και μουσικά δεδομένα. 

Τιμές Σαββάτου & Κυριακής:

Vip Ζώνη: 250ευρώ / 4 άτομα 

Ά Ζώνη (Σειρές 3-4-5): 220ευρώ / 4 άτομα 

Β Ζώνη / Πίσω Πλατεία: 180ευρώ / 4 άτομα