Fantasia Live

fantasia live 2018 μπουζούκια φαντασία παραλιακή φοιτητικό τηλέφωνο τιμές κρατήσεις
Κωνσταντίνος Αργυρός, Demy, Τσαγκρινού, Λιβάνης
Τιμές για Φοιτητές: 
Παρασκευή: 120€/ 6 άτ. (4 ΠΑΣΟ) - Σάββατο: 130€/ 6 άτ. (4 ΠΑΣΟ)
Είσοδος: 
15€ με ποτό στο bar
Βαθμολογία: 
Average: 4.3 (185 votes)

Όταν σκεφτόμαστε καλοκαιρινή περίοδο και διασκέδαση ένα μαγαζί μας έρχεται αυτόματα στο μυαλό. Ο λόγος φυσικά για το Fantasia live, όπου είναι ομολογουμένως ένα από τα καλύτερα μπουζούκια της Αθήνας, αφού προάγει την απόλυτη ελληνική διασκέδαση. Αποτελεί μια εγγύηση για την νυχτερινή ψυχαγωγία, και οι θαμώνες που το επιλέγουν, είναι πιστοί και αυξάνονται συνεχώς. Είναι γνωστό πως είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος να πας μέχρι την Παραλιακή, αφού το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει απόλυτα. Αυτό που το χρήζει τόσο ξεχωριστό αλλά και τόσο ψηλά στις προτιμήσεις του αθηναικού κοινού, είναι πως θεωρείται ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά νυχτερινά κέντρα της πόλης, και εκπροσωπεί την γνήσια αυθεντική διασκέδαση. Μπορεί να μην μετράει πολλά χρόνια λειτουργίας στα νυχτερινά δρώμενα, αλλά αυτό δεν το εμπόδισε, να χριστεί ως ένα από τα απόλυτα hotspots, που εκπροσωπεί την αυθεντική διασκέδαση και κέφι. Διαθέτει ένα όλο και αυξανόμενο κοινό και όλοι γνωρίζουν καλά πως όταν κάποιος επιθυμεί να φτάσει το κέφι του στο κόκκινο, η Λεωφόρος Ποσειδώνος 5 είναι ο απόλυτος μονόδρομος αλλά πάνω από όλα, το κέφι και η διασκέδαση αποκτούν για ακόμα ένα καλοκαίρι ένα μόνο όνομα, Κωσταντίνος Αργυρός.

Τα μουσικά ηνία για την άνοιξη του 2018 στο στολίδι της Παραλιακής κατά πολλούς και όχι άδικα, πήρε μια σπουδαία λαική ερμηνεύτρια, μια γυναικεία φωνή που για μια μεγάλη μερίδα κόσμου βρίσκεται στην απόλυτη κορυφή. Ο λόγος φυσικά για την μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου, μια τραγουδίστρια που τα λόγια είναι ίσως περιττά. Η καλλιτεχνική της πορεία, μιλάει από μόνη της, με τα αμέτρητα τραγούδια της να γίνονται μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες, και να αποτελούν την καλύτερη απόδειξη ότι είναι μία από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της χώρας μας. Το κέφι στο Fantasia live για όλη την άνοιξη απογείωσε μαζί της ένα νέο παιδί της μουσικής βιομηχανίας της χώρας, το οποίο όμως έχει καταφέρει να εδραιωθεί πολύ γρήγορα στην συνείδηση του κόσμου ως πολλά υποσχόμενος και αρκετά επιτυχημένος. Ο λόγος φυσικά για τον μοναδικό Πέτρο Ιακωβίδη. Πάμε όμως να δούμε λίγο πιο αναλυτικά το φαινόμενο Αργυρός. Ο Κωσταντίνος Αργυρός, από την πρώτη φορά που μας συστήθηκε, κέρδισε αμέσως την προσοχή και το μετέπειτα μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου, λόγω της εξαιρετικής φωνής του, αλλά και του πολύ χαμηλού προφίλ που διατήρησε σε όλα τα χρόνια της πορείας του. Κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια ουσιαστικά στον χώρο της νύχτας, να πάρει τα ηνία πολύ μεγάλων νυχτερινών σκηνών, και να ξεχωρίσει ως πρώτο όνομα φτάνοντας το κέφι και την διασκέδαση στον ύψιστο βαθμό τους. Ξεχώρισε μεταξύ άλλων στο Fame story 3, και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από κοινό και δημιουργούς που του εμπιστεύτηκαν μεγάλες επιτυχίες, με τον ίδιο να μην τους απογοητεύει στιγμή.Το φθινόπωρο του 2010, γίνεται σημείο σταθμός για την καριέρα του αφού κυκλοφορεί το τραγούδι του 'Είσαι ό,τι να 'ναι', με τον ίδιο να γίνεται ευρέως γνωστός, και όλον τον καλλιτεχνικό χώρο να συζητάει πλέον το όνομα του.

Η συνέχεια δικαιώνει απόλυτα όσους τον εμπιστεύθηκαν με τα συνθετικά τους δημιουργήματα, αλλά και τον κόσμο που τον αγάπησε αστραπιαία, αφού απέδειξε αμέσως πως όντως είναι 'Παιδί γενναίο'. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ικανός να κινείται σε μεγάλη γκάμα κομματιών από όλα τα είδη, αφού το πρόγραμμα του περιλαμβάνει από ξεσηκωτικά χορευτικά κομμάτια, μέχρι μοναδικές μπαλάντες. Οι συνεργασίες που έχει κάνει είναι αρκετά σημαντικές, με τον ίδιο να έχει βρεθεί στις μεγαλύτερες νυχτερινές πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, παίρνοντας έτσι τα κατάλληλα εφόδια για να χριστεί στην κορυφή των προτιμήσεων του κόσμου. Πριν δύο χρόνια, ο Κωνσταντίνος Αργυρός 'Τα κατάφερε', και μετατόπισε όλο το ενδιαφέρον της νυχτερινής Αθήνας προς την Παραλιακή, την φετινή όμως έχει βάλει στόχο να κάνει ξανά όλον τον κόσμο να γυρίζει 'Ξημερώματα'. Tο Fantasia live, λοιπόν είναι από τα στολίδια της Παραλιακής, και ένας από τους βασικότερους λόγους που η Λεωφόρος Ποσειδώνος είναι ένα από τα μεγαλύτερα νυχτερινά hotspot. Ως νυχτερινό κέντρο, είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο φαντασμαγορικά και αγαπητά μπουζούκια της πόλης ανεξαρτήτως περιόδου, με το αθηναικό κοινό να το επιλέγει φανατικά για να γίνει μέρος της πιο όμορφης εμπειρίας.

Το κέφι και το απόλυτο γλέντι βρίσκουν μόνιμα την στέγη τους εκεί, με το Fantasia live, να έχει στεφθεί ένας από τους 'νικητές' της βραδινής μας ψυχαγωγίας. Παρά τα λίγα χρόνια λειτουργίας του στα νυχτερινά δρώμενα της πόλης. μένει πιστό στην γνήσια και αυθεντική μορφή της διασκέδασης και έθεσε στην πρωταγωνίστρια γραμμή του μουσικού του προγράμματος, το πιο 'γενναίο παιδί' της μουσικής βιομηχανίας, έναν από τους πιο ταλαντούχους και αγαπητούς τραγουδιστές της γενιάς του, που ανταπέδωσε κάτι πολύ παραπάνω από τα δέοντα, με τον Κωσταντίνο Αργυρό να μας καλεί ακόμα μια καλοκαιρινή χρονιά στην μόνιμη πλέον θερινή στέγη του από τις 22 Ιουνίου.