Fantasia Live

fantasia live μπουζούκια φαντασία παραλιακή φοιτητικό
Κωνσταντίνος Αργυρός
Τιμές Μαγαζιού: 
160€ έως και 4 άτομα
Τιμές για Φοιτητές: 
Παρασκευή:120€/ 6 ατ.-Σάββατο:130€/ 6 άτ.-Κυριακή: 110€/ 6 άτ.
Είσοδος: 
15€ με ποτό στο bar
Βαθμολογία: 
Average: 4.4 (161 votes)

Tο Fantasia live, είναι από τα στολίδια της Παραλιακής, και ένας από τους βασικότερους λόγους που η Λεωφόρος Ποσειδώνος είναι ένα από τα μεγαλύτερα νυχτερινά hotspot. Τον τελευταίο χρόνο έχει σκαρφαλώσει στην κορυφή με τη λίστα των προτιμήσεων του αθηναικού κοινού, και οι λόγοι ποικίλουν. Πέρα λοιπόν από το ότι είναι ένα μοναδικό νυχτερινό κέντρο, που μένει πιστό στην γνήσια και αυθεντική μορφή της διασκέδασης, έθεσε στην πρωταγωνίστρια γραμμή του μουσικού του προγράμματος, το πιο 'γενναίο παιδί' της μουσικής βιομηχανίας, έναν από τους πιο ταλαντούχους και αγαπητούς τραγουδιστές της γενιάς του, που ανταπέδωσε κάτι πολύ παραπάνω από τα δέοντα, στο φανατικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά.

Ο λόγος φυσικά για τον εξαιρετικό Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη της διασκέδασης από την σκηνή του Fantasia live, με τις εμφανίσεις του να ξεκινάνε στο πλαίσιο της θερινής περιόδου, και να παίρνουν συνεχώς παράταση με αποτέλεσμα να προκαλεί τον δικό του πανικό και την χειμερινή σεζόν. Όσον αφορά το Fantasia live ως νυχτερινό κέντρο, είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο φαντασμαγορικά και αγαπητά μπουζούκια της πόλης ανεξαρτήτως περιόδου, με το αθηναικό κοινό να το επιλέγει φανατικά για να γίνει μέρος της πιο όμορφης εμπειρίας. Το κέφι και το απόλυτο γλέντι βρίσκουν μόνιμα την στέγη τους εκεί, με το Fantasia live, να έχει στεφθεί ένας από τους 'νικητές' της βραδινής μας ψυχαγωγίας, παρά τα λίγα χρόνια λειτουργίας του στα νυχτερινά δρώμενα της πόλης. Το φαντασμαγορικό stage του έχει ορίσει ως leaders της, τους σπουδαιότερους εκπροσώπους του εγχώριου μουσικού στερεώματος, όπως τον Παντελή Παντελίδη, την Πάολα, τον Γιώργο Μαζωνάκη, τον Νίκο Μακρόπουλο, τον Νίκο Βέρτη και μια λίστα με ονόματα που δεν έχει στοπ.

O Kωνσταντίνος Αργυρός όμως ήταν αυτός που κατάφερε να φέρει το Fantasia live τόσο σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις του αθηναικού κοινού, με τον κόσμο να το επισκέπτεται ξανά και ξανά, και το κέφι να φτάνει σε πρωτόγνωρα επίπεδα. Ο ίδιος, είναι ένας από τους πιο ελπιδοφόρους και ταλαντούχους καλλιτέχνες της χώρας μας, με μια λαική χροιά που δύσκολα ξεχνάς. Με μια σπουδαία 'θητεία' σε νυχτειρνέ πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, δίπλα στις σπουδαιότερες φωνές της Ελλάδας, στέκεται ικανός να υποστηρίξει ρόλο leader σε ένα τόσο σπουδαίο μαγαζί όπως είναι το Fantasia, με όλον τον κόσμο να του αφιερώνει το μεγάλο περσινό του hit, 'Τα κατάφερες'. Από την πρώτη στιγμή που συστήθηκε στο ευρύ κοινό με το κομμάτι του 'Μάλλον κάτι ξέρω', όντως κάτι ήξερε, αφού η συνέχεια τον βρίσκει με μια αξιοζήλευτη πορεία. Αμέτρητες επιτυχίες που ακούγονται παντού, σπουδαίες συνεργασίες, και έναν Κωνσταντίνο Αργυρό που φαίνεται να ανεβαίνει με σταθερά βήματα στην κορυφή των προτιμήσεων του κόσμου. Η μεγαλύτερη ίσως και πιο καθοριστική στιγμή της καριέρας του, ήταν το άλμπουμ 'Παιδί γενναίο' που τον καθιέρωσε απόλυτα στην συνείδηση του κόσμου, ως έναν σπουδαίο λαικό ερμηνευτή, που είχε έρθει για να μείνει και να θέσει τα δικά του δεδομένα στα μουσικά δρώμενα.

Αυτή την σεζόν στο Fantasia live είχε στο πλευρό του δύο σπουδαίες και εκρηκτικές γυναικείες παρουσίες, που συνετέλεσαν στο να χριστεί το εν λόγω μαγαζί για ακόμα μια χρονιά, ως το απόλυτο meetpoint της πόλης. Ο λόγος για την εξαιρετική performer και τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα, και την μοναδική λαική φωνή, Φανή Δρακοπούλου. Η ολοκλήρωση των εμφανίσεων του Κωνσταντίνου Αργυρού, φέρνει στην πρώτη γραμμή του μουσικού προγράμματος, έναν από τους πιο δημοφιλείς, αγαπητούς και ταλαντούχους ερμηνευτές της χώρας μας, και ο λόγος φυσικά για τον Αντώνη Ρέμο που θα κρατάει το μουσικό τιμόνι του Fantasia live, από την άνοιξη του 2017.

Για να ισχύει η φοιτητική τιμή πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 3 φοιτητικά πάσο.

τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης: 210 894 0302