ΦΩΤΑΕΡΙΟ

φωταέριο μπουζούκια γκάζι οδός πειραιώς 2019 2020 τιμές φοιτητικές κρατήσεις τηλέφωνο
Βαθμολογία: 
Average: 4.8 (413 votes)

New Years Eve 2020 Fotaerio

Το Φωταέριο που βρίσκεται στην οδό Πειραιώς στο Γκάζι, φέτος θα διοργανώσει ένα μοναδικό πρωτοχρονιάτικο event για το Revegion! Πολοί γνωστοί dj's & παραγωγοί θα επιμεληθούν για το μουσικό πρόγραμμα το οποίο θα περιέχει mainstream αλλά και αρκετά διαφορικά μουσικά στοιχεία. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει σιγά σιγά λίγο μετά την αλλαγή της χρονιάς περιμένοντας όλο το αθηναικό κοινό και όχι μόνο. Παρακάτω θα δείτε τα πακέτα κρατήσεων που αφορούν το συγκεκριμένο event και μπορεί να κλείσει η κάθε παρέα.

  • Diamond 900€ 1 3lt magnum φιάλη + 1 vevue σαμπάνια ή 1 1,75 lt magnum φιάλη+ 3 vevue σαμπάνιες
  • Gold 700€ 1 1,75lt magnum φιάλη + 2 vevue σαμπάνιες
  • Red 500€ 2 premium φιάλες+ 1 vevue σαμπάνια 
  • Black 400€ 2 απλες φιάλες + 1 vevue σαμπάνια 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 211.850.3680 - REVEGION PARTY / NEW YEARS EVE 2020 @ ΦΩΤΑΕΡΙΟ

 

 

ΦΩΤΑΕΡΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2019

Το Φωταέριο είναι από εκείνα τα μαγαζιά που παρότι δεν είναι από τους πυλώνες της νυχτερινής διασκέδασης, έχει χριστεί ως ένα από τα κορυφαία hotspots στην βραδινή χειμερινή Αθήνα. Αυτό που το κάνει φυσικά τόσο αγαπητό στο αθηναικό κοινό είναι ότι εδρεύει στην πιο λαοφιλή και δημοφιλή περιοχή της πρωτεύουσας, στο αγαπημένο χειμερινό νησάκι, αυτό του Κεραμικού. Έτσι αυτή την χρονιά στην Πειραιώς 100 τα μουσικά ηνία αυτού του μαγικού stage παίρνει ο εξαιρετικός Γιάννης Πλούταρχος θέτοντας τον πήχη της διασκέδασης πολύ ψηλά. Το Φωταέριο επιλέγει πάντα τις πιο ανατρεπτικές συνεργασίες για να πλαισιώνουν το μουσικό του πρόγραμμα με τον κόσμο να το καθιστά επιεικώς κατάμεστο κάθε χειμερινή σεζόν.

Το Φωταέριο είναι ένα μαγαζί που έχει δώσει στα νυχτερινά δεδομένα το δικό του στίγμα και έχει χριστεί ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς που προάγουν την απόλυτη ψυχαγωγία, το αυθεντικό κέφι και την άνευ όρων διασκέδαση. Αυτή την σεζόν αυτό η μοναδική νυχτερινή σκηνή τοποθετεί στην πρωταγωνίστρια γραμμή του το καλύτερο παιδί του ελληνικού πενταγράμμου, και ο λόγος φυσικά για τον Γιάννη Πλούταρχο ο οποίο έρχεται στο Γκάζι για να κάνει τον δικό του πανικό. Ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι ο Γιάννης Πλούταρχος δεν ανήκει στην κορυφή της top list των προτιμήσεων του αθηναικού κοινού. Το μοναδικό μέταλλο της φωνής δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο, και αυτό γίνεται αντιληπτό από την ασύλληπτη κοσμοσυρροή που επικρατεί σε κάθε του εμφάνιση. Πέρα από το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του, η ποιότητα του χαρακτήρα του είναι από τους ακρογωνιαίους λίθους της επιτυχίας του εν λόγω καλλιτέχνη, με την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του να είναι άκρως δικαιολογημένη.

Είναι από τους κορυφαίους ερμηνευτές της χώρας μας, με το όνομα του να μην έχει ταυτιστεί τυχαία με το ερωτικό τραγούδι, καθώς ο Γιάννης Πλούταρχος μας έχει χαρίσει μερικές από τις κορυφαίες αισθαντικές μπαλάντες που βγήκαν ποτέ. Η λυγματική σχεδόν φωνή του, του δίνει την ικανότητα να μαγνητίζει και να σαγηνεύει όλες τις αισθήσεις χωρίς κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που μας συστήθηκε στα μουσικά δρώμενα, φάνηκε ότι θα αφήσει το δικό του στίγμα στο ελληνικό πεντάγραμμο. Ο Γιάννης Πλούταρχος δεν σταμάτησε ποτέ όμως να ψάχνεται μουσικά και να μας χαρίζει μοναδικές επιτυχίες που χρίζονται προσωπικά αγαπημένα του κόσμου αλλά και τεράστιες ραδιοφωνικές επιτυχίες.

Το Fotaerio για αυτή την σεζόν παίζει ένα πολύ δυνατό χαρτί του ελληνικού πενταγράμμου, έναν καλλιτέχνη με τεράστιο φανατικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά σε κάθε του εμφάνιση. Έτσι με τον Πλούταρχο στο μουσικό τιμόνι του προγράμματος του, έχει θέσει μια σοβαρή υποψηφιότητα για να χριστεί το απόλυτο χειμερινό hotspot με το αθηναικό κοινό να αδημονεί για το πολυαναμενόμενο opening του. Δεν είναι μυστικό άλλωστε ότι ο Γιάννης Πλούταρχος μέσα από τα αναρίθμητα τραγούδια του, έχει καταφέρει να αγγίξει τις καρδιές όλου του κόσμου, και να οδηγήσει τα συναισθήματα μας στο ζενίθ τους, κάτι που έχει σκοπό να κάνει και από την νέα του στέγη την ερχόμενη χειμερινή σεζόν του 2019-2020, από το μοναδικό Φωταέριο, με τα live performances του να χαράζουν τον μονόδρομο της διασκέδασης προς την Πειραιώς 100.