ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2020 2019 ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΚΑΖΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ
Καρράς, Πλούταρχος
Βαθμολογία: 
Average: 3.8 (69 votes)

Στην καρδιά της Αθήνας υπάρχει ένα από τα, ομολογουμένως, καλύτερα μπουζούκια της πόλης, και ο λόγος φυσικά για το μοναδικό ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ. Αποτελεί έναν από τα μεγαλύτερα hotspots της πρωτεύουσας με τον κόσμο να το επιλέγει φανατικά για να απογειώσει την ψυχαγωγία του στο έπακρον. Δεν είναι μυστικό ότι είναι εκείνος ο προορισμός που προάγει την απόλυτη διασκέδαση, και εκεί η ψυχαγωγία μας είναι κάτι περισσότερο από εγγύηση. Τα τελευταία 10 χρόνια, το iera odos μας έχει συνηθίσει στην δημιουργία των καλύτερων σχημάτων που μονοπωλούν το ενδιαφέρον του αθηναικού κοινού, επιλέγοντας τα καλύτερα ονόματα του εγχώριου μουσικού στερεώματος για να αποτελέσουν τους οικοδεσπότες του μοναδικού stage του.

Στην καρδιά της Αθήνας βρίσκεται ένα από τα καλύτερα μπουζούκια της πόλης, πολύ εύκολα προσβάσιμο από κάθε πλευρά της Αθήνας, και ο λόγος φυσικά για την Ιερά Οδό. Είναι ένας προορισμός που προάγει την απόλυτη διασκέδαση, και υπόσχεται εγγυημένη ψυχαγωγία, καθώς έχει φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας ελληνικής μουσικής σκηνής όπως άλλωστε θα κάνει και την φετινή χρονιά. Την φαντασμαγορική σκηνή της Ιεράς Οδού θα απογειώσει αυτή την άνοιξη, ο δικαιωματικός, κάτοχος του τίτλου ''Αρχοντας της νύχτας', Βασίλης Καρράς, μαζί με τον σπουδαίο Γιάννη Πλούταρχο αλλά και τον εξαιρετικό Χρήστο Μενιδιάτη. Το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο βρίσκεται εκεί που χτυπάει πάντα καλύτερα η καρδιά της διασκέδασης, στο Γκάζι, κάτι που το χρίζει αυτομάτως μια σταθερή και σίγουρη επιλογή για το που θα διασκεδάσουμε.

Ο Βασίλης Καρράς, είναι ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές της χώρας μας, κάτι που επιβεβαιώνεται από την αμείωτη αγάπη που του δείχνει ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και από τα αναρίθμητα τραγούδια του, που έχουν γίνει σπουδαίες διαχρονικές επιτυχίες. Η συνεχώς ανοδική του πορεία είναι αναμφίβολη, και ο ίδιος είναι η απόλυτη κορυφή στις προτιμήσεις του συνεχώς αυξανόμενου φανατικού κοινού του. Ο ίδιος, από την δεκαετία του 1980, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα μουσικά δρώμενα, εκπροσώπησε με τον καλύτερο τρόπο το γνήσιο λαϊκό τραγούδι με τον καλύτερο τρόπο όπως άλλωστε συνεχίζει να κάνει μέχρι σήμερα τόσο καλά. Η μοναδική χροιά του, και η σαραντάχρονη πορεία του στα μουσικά και νυχτερινά δρώμενα, αποτελούν τα κύρια όπλα του Βασίλη Καρρά, όπως φυσικά και η τεράστια εμπειρία του στις νυχτερινές πίστες, όπου θα φανεί για ακόμα μια φορά αυτή την άνοιξη στην Ιερά Οδό.

Μαζί του θα βρίσκεται μια εξίσου σημαντική και γνήσια λαική φωνή αλλά αυτή του Γιάννη Πλούταρχου. Επιστρέφει στις νυχτερινές πίστες, όντας στην πρωταγωνίστρια μουσική γραμμή της Ιερά Οδού, θέτοντας τον πήχη της διασκέδασης πολύ ψηλά. Μέσα από μια αρκετά μεγάλη πορεία στα μουσικά δρώμενα και συνεργασίες με τα σπουδαιότερα ονόματα της εγχώριας καλλιτεχνικής σκηνής, έχει λάβει τα κατάλληλα εφόδια για να γνωρίζει καλά την χρυσή συνταγή της απόλυτης διασκέδασης. Χρυσά και πλατινένια άλμπουμ, απίστευτα επιτυχημένα τραγούδια με διαχρονική αξία, και πάνω από όλα, ένα φαν κλαμπ που την υποστηρίζει και ακολουθεί σε κάθε του live, τον έχουν τοποθετήσει τόσο ψηλά, όλα αυτά τα χρόνια με τον Γιάννη Πλούταρχο να επιστρέφει στις πίστες μαζί με τον Βασίλη Καρρά. Ο Βασίλης Καρράς είναι ένας από τους πιο αγαπητούς και δημοφιλείς τραγουδιστές της γενιάς του, με τον ίδιο να γεμίζει κάθε μαγαζί στο οποίο πρωταγωνιστεί, όπως άλλωστε θα κάνει και την φετινή χρονιά στην Ιερά Οδό αυτή την άνοιξη.