Εμπατή North Live Stage

εμπατή νορθ north live stage μπουζούκια
Βαθμολογία: 
Average: 4.2 (60 votes)

Το Εμπατή, πλήρως ανανεωμένο και ανακαινισμένο αλλάζει όνομα και γίνεται North live Stage, επιστρατεύοντας τον Κοντολάζο στην πρώτη γραμμή. Την περσινή σεζόν, άνοιξε τις πόρτες του προσφέροντας μας ένα καθαρόαιμο λαϊκό πρόγραμμα , που τάραξε τα νερά της αθηναϊκής νύχτας, μονοπωλώντας το ενδιαφέρον όλων. Αποτελεί ένα από τα καλύτερα μπουζούκια της νυχτερινής Αθήνας, και έχει χριστεί ως ένας από τους top προορισμούς των Βορείων Προαστίων. Ο Αντύπας, μετά την τρομερή επιτυχία που γνώρισε με τις περσινές του εμφανίσεις συνεχίζει την συνεργασία του, με το στολίδι της γέφυρας της Βαρυμπόμπης. Το North λοιπόν, εδρεύει στην γέφυρα της Βαρυμπόμπης, και είναι ένα μαγαζί σταθμός στα νυχτερινά δεδομένα.

Τα μουσικά ηνία του Εμπατή Νόρθ, και ερχόμενος για πρώτη φορά τόσο Βόρεια, θα κρατήσει ένας από τους καλύτερους και πιο αγαπητούς λαικούς τραγουδιστές της χώρας μας, ένας άνθρωπος που ποτέ δεν αρνήθηκε τον όρο του διασκεδαστή, αφού είναι από τους ελάχιστους που γνωρίζει την χρυσή συνταγή για να φτάνει το κέφι στο κόκκινο. Ο λόγος φυσικά για τον μοναδικό Βολάνη, ο οποίος έρχεται στο North για να θέσει τα δικά του δεδομένα στην νυχτερινή ψυχαγωγία, και για να δώσει στις έννοιες γλέντι και κέφι το δικό του στίγμα, πηγαίνοντας τα ένα βήμα παραπέρα. Ο Αντύπας, διαθέτει ένα ξεχωριστό χάρισμα, να κρατάει το ενδιαφέρον του κόσμου αμείωτο και την διασκέδαση στα ύψη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με κανέναν να μην κατεβαίνει από τα τραπέζια μέχρι να ξημερώσει. Έτσι, για αυτή την χειμερινή σεζόν του 2019, έρχεται και στα Βόρεια Προάστια να προκαλέσει τον χαμό που μόνο εκείνος ξέρει να κάνει, με τα άκρως ξεσηκωτικά τραγούδια του, να δίνουν τον ρυθμό και να αποτελούν το κατάλληλο μουσικό φόντο που θα απογειώσει τα βράδια μας.

Ο σπουδαίος λαϊκός ερμηνευτής, θα εμφανιστεί για ακόμα μια φορά στην σκηνή του North stage, και θα ξεσηκώσει όλους τους θαμώνες με τα τραγούδια του. Μαζί του για την επερχόμενη χειμερινή σεζόν, θα βρίσκεται ένα πολύ φρέσκο και εξαιρετικά ταλαντούχο του μουσικού στερεώματος, η Αγγελική Ηλιάδη. Εμφανίστηκε στα μουσικά δρώμενα με το άλμπουμ της να φέρει το όνομα του, και τα τραγούδια του να γίνονται τεράστιες επιτυχίες. Η συνέχεια τον βρίσκει με τρομερά επιτυχημένες συνεργασίες σε πολύ σπουδαίες πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, και τα κομμάτια του να γίνονται hits το ένα μετά το άλλο.

Ο Αντύπας, ανεβαίνει στα Βόρεια Προάστια για την σεζόν 2019, σε ένα εξαιρετικό μαγαζί με ιστορική σημασία στην έννοια της νυχτερινής διασκέδασης, Εμπατή North live stage, με σκοπό να συντελέσει στην δημιουργία ενός κορυφαίου μουσικού σχήματος που θα θέσει τον πήχη πολύ ηψηλά. Η χειμερινή περίοδος δεν αργεί, Αντύπας και Ηλιάδη θα ηγηθούν μουσικά, στο μαγαζί στολίδι των Βορείων Προαστίων, North, χαράζοντας τον απόλυτο μονόδρομο για όποιον επιθυμεί να γίνει μέρος της πιο όμορφης και αυθεντικής εμπειρίας διασκέδασης της νυχτερινής Αθήνας. Τα ονόματα που θα κρατήσουν το μουσικό τιμόνι του μοναδικού Νorth Eμπατή, σίγουρα θα είναι πολύ σπουδαίοι καλλιτέχνες με τεράστια πείρα στις νυχτερινές πίστες.