Yton

νίκος βέρτης Yton
Νίκος Βέρτης
Τιμές για Φοιτητές: 
Κυριακή: 140€ έως και 6 άτομα
Βαθμολογία: 
Average: 3.9 (98 votes)

O Νίκος Βέρτης, είναι από τους σπουδαιότερους τραγουδιστές της χώρας μας, έχοντας μια πορεία συνεχώς ανοδική με αναρίθμητα επιτυχημένα τραγούδια, και πολύ μεγάλες συνεργασίες στο ενεργητικό του. Έχει ηγηθεί των μεγαλύτερων σκηνών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, και τα άλμπουμ του γίνονται αυτόματα χρυσά και πλατινένια. Η καριέρα του εκτοξεύεται το 2009, με τις εμφανίσεις του στο Κέντρο Αθηνών να αφήνουν ιστορία, και όλη την πόλη να περνάει από εκεί για να γίνει μέρος της πιο όμορφης εμπειρίας διασκέδασης. Όταν η καριέρα του βρισκόταν στο απόγειο της, επιστρέφει στο Κέντρο Αθηνών, και δημιουργεί πλέον τον απόλυτο μονόδρομο της ψυχαγωγίας. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα που ήταν μουσικός leader αυτής της πολύ σπουδαίας μουσικής σκηνής, ο Νίκος Βέρτης αλλάζει στέγη, και από την χειμερινή σεζόν του 2016, θα ηγηθεί μουσικά σε ένα μαγαζί θρύλος για τα αθηναϊκά δεδομένα, το Yton, τον ‘ναό’ του Νίκου Γιγουρτάκη, που άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το 1965.

Ο Νίκος Βέρτης λοιπόν, ήταν για πολλά χρόνια ο μόνιμος οικοδεσπότης του Κέντρου Αθηνών, θέτοντας τα δικά του δεδομένα στην νυχτερινή διασκέδαση και κρατώντας το κέφι του κόσμου αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Αφού είχε δημιουργήσει τον απόλυτο μονόδρομο της διασκέδασης για τον χειμώνα, μέσω των μοναδικών εμφανίσεων του, ο ίδιος το καλοκαίρι του 2015, πραγματοποίησε μοναδικά live performances, δίνοντας στον όρο του live clubbing, την δική του ξεχωριστή έννοια, στο μαγαζί ύμνο της καλοκαιρινής περιόδου, Ακρωτήρι. Έτσι, δημιούργησε και στην περιοχή της Παραλιακής τον απόλυτο πανικό, όπως μόνο εκείνος γνωρίζει να κάνει , αφού το μοναδικό μέταλλο της φωνής του, και το αστείρευτο κέφι του πάνω στο stage, τον έχουν θέσει στην κορυφή της λίστας των προτιμήσεων του κόσμου. Ο Νίκος Βέρτης, όντας ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της Ελλάδας, διαθέτει ένα τρομερό φανατικό κοινό, που τον αποθεώνει σε κάθε του εμφάνιση, όπως άλλωστε θα κάνει και την ερχόμενη χειμερινή σεζόν στην νέα του μουσική στέγη, Yton. Την ερχόμενη χειμερινή σεζόν 2016-2017, θα γίνει οικοδεσπότης σε μία ιστορική μουσική σκηνή, που εδρεύει στην Κηφισού και Πέτρου Ράλλη 62, και ο λόγος φυσικά για το Yton.

To Yton, έχει χαρακτηριστεί από τους λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης ως ο ‘ναός’ του κεφιού, και άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το 1965, φιλοξενώντας στην σκηνή του, πολύ σπουδαία ονόματα του μουσικού στερεώματος της εποχής. Ήταν ένα μαγαζί πρότυπο για τα τότε χρόνια, αφού οι προδιαγραφές πάνω στις οποίες ήταν στημένο, ήταν ευρωπαϊκού χαρακτήρα, και έφεραν στην νυχτερινή Αθήνα, μία αλλιώτικη αίγλη, πολύ διαφορετική από τα συνηθισμένα, με αποτέλεσμα να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα, και να χριστεί ως ένα από τα σπουδαιότερα στέκια. Σε αυτό το μαγαζί θρύλο λοιπόν, ο μοναδικός Νίκος Βέρτης, θα πραγματοποιήσει εξαιρετικές και ιδιαίτερες εμφανίσεις, όπως άλλωστε κάνει πάντα, και θα προσκαλέσει όλη την Αθήνα να διασκεδάζει στο Yton, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο Νίκος Βέρτης, μπορεί να διαθέτει μία μαγική και πολύ ξεχωριστή χροιά, αλλά αυτό που τον έχει κρατήσει τόσα χρόνια στην κορυφή, είναι σίγουρα ο τρομερός επαγγελματισμός που τον διακατέχει, όπως και το αστείρευτο πάθος του για την δουλειά του. Μετράει πάνω από δέκα χρόνια στα καλλιτεχνικά και μουσικά δρώμενα, με τον ίδιο να έχει στο ενεργητικό του εξαιρετικά διαχρονικά κομμάτια που κινούνται σε άκρως ξεσηκωτικούς ρυθμούς όπως το ‘Μάτια μου γλυκά’, και το ‘ Δεν πάει να λέει΄, μέχρι μοναδικές μπαλάντες που απογειώνουν όλες τις αισθήσεις όπως το ‘ Μεγάλα λόγια’ και το ΄Βαρέθηκα’. Γιατί ουσιαστικά, ο Νίκος Βέρτης, είναι ένα όνομα ταυτόσημο με την ποικιλία, και την ερχόμενη χειμερινή σεζόν θα θέσει τα δικά του δεδομένα για ακόμα μια φορά, στο θρυλικό Yton.