ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ - Posidonio music hall

ποσειδώνιο posidonio music hall τηλέφωνο φοιτητικό παραλιακή είσοδος τραπέζι μπουκάλι
Πάνος Κιάμος, Malu, Νικηφόρος
Τιμές Μαγαζιού: 
Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο: 160€ / 4 άτομα
Τιμές για Φοιτητές: 
Πέμπτη 120€ / 6 άτομα - Παρασκευή 130€ / 6 άτομα (3 ΦΟΙΤ. ΠΑΣΟ)
Βαθμολογία: 
Average: 4.3 (22 votes)

Είναι γεγονός ότι το Posidionio, έχει χαρακτηριστεί από τους πιστούς θαμώνες της νύχτας ως ο απόλυτος ναός της νυχτερινής διασκέδασης. Μετρά χρόνια παρουσίας στην Αθήνα και είναι από τα λίγα κέντρα που είναι κοντά μας περισσότερες βραδιές από το σύνηθες πρόγραμμα των υπόλοιπων μαγαζιών, πράγμα καθόλου τυχαίο. Το κέφι και η διασκέδαση έχουν βρει την στέγη τους εκεί τα τελευταία χρόνια, καθώς το μαγαζί γεμίζει κάθε τετραγωνικό του μέτρο κάθε βράδυ λειτουργίας του, κάτι αρκετά αξιοσημείωτο αφού είναι μια από τις μεγαλύτερες νυχτερινές σκηνές της πόλης και με εξαιρετικά ιστορική σημασία για τα καλλιτεχνικά και νυχτερινά δεδομένα της πόλης.

Τα ηνία του μαγαζιού, για την άνοιξη του 2018 θα πάρει ένας από τους καλύτερους και πιο αγαπητούς καλλιτέχνες και ο λόγος φυσικά για τον Πάνο Κιάμο, ο οποίος έρχεται στην Παραλιακή με σκοπό να φτάσει το κέφι και την νυχτερινή ψυχαγωγία στο κόκκινο. Ο Πάνος Κιάμος, έχει βρει την χρυσή συνταγή, και μένει ανεπηρέαστος από όλα τα παροδικά ρεύματα της εποχής, καθώς υπηρετεί πιστά το λαικό στυλ και ρεπερτόριο που τον ανέδειξαν, και τον έθεσαν τόσο ψηλά. Ειναι από τους καλλιτέχνες που δεν επαναπαύονται στα ήδη κεκτημένα τους, αλλά εξελίσσεται συνεχώς, δημιουργώντας το καλύτερο ελληνικό πρόγραμμα, που θα μπορούσε κανείς να επιλέξει για την διασκέδαση του.

Με αμέτρητες συνεργασίες, τεράστια εμπειρία στις πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, και αναρίθμητα τραγούδια που έχουν γίνει hits το ένα μετά το άλλο, ο Πάνος Κιάμος διαθέτει τα κατάλληλα εφόδια για να χριστεί δικαίως ως ένας από τους καλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές της Ελλάδας. Δεν επηρεάστηκε ποτέ από τα παροδικά κατά καιρούς ρεύματα της εποχής, αλλά αντίθετα είναι ένας από τους σπουδαιότερους και μεγαλύτερους εκπροσώπους της κλασσικής ελληνικής διασκέδασης, τα μπουζούκια. Έχει καταξιωθεί ως μία πολύ μεγάλη λαική φωνή, που όπως δείχνει ακράδαντα η συνεχώς ανοδική πορεία του, ήρθε για να μείνει. Ο Πάνος Κιάμος, είναι από τους ερμηνευτές που δέχεται πολύ πρόθυμα τον όρο διασκεδαστής, αφού βάζει ως πρωταρχικό στόχο του, να φτάσει την ψυχαγωγία στο κόκκινο και να κάνει όλο το μαγαζί να χορεύει και να τραγουδάει μέχρι το πρωί.

Το Posidonio Music Hall λοιπόν είναι έτοιμο να υποδεχτεί στην σκηνή του τον σπουδαίο Πάνο Κιάμο, και μαζί έρχονται να ταράξουν τα νερά της νυχτερινής διασκέδασης, να φτάσουν το κέφι στο κόκκινο, την διάθεση στα καλύτερα της, και να χρίσουν την Παραλιακή ως το μεγαλύτερο hotspot της νυχτερινής Αθήνας για την άνοιξη του 2018 χάρτης στο Ποσειδώνιο.