Βοτανικός live stage

Βοτανικός ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ γκάζι votanikos live stage 2018 μάκης δημάκης αντύπας δήμας
Τιμές Μαγαζιού: 
Παρασκευή & Σάββατο: 160 ευρώ / 4 άτομα
Τιμές για Φοιτητές: 
Παρασκευή: 120 ευρώ / 6 άτομα || Σάββατο: 130 ευρώ / 6 άτομα
Βαθμολογία: 
Average: 4.1 (77 votes)

O Bοτανικός είναι μία νυχτερινή σκηνή που συγκεντρώνει κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερο όλα τα βλέμματα του αθηναικού κοινού πάνω της. Συμπληρώνει 13 χρόνια στα νυχτερινά βραδινά δεδομένα της πόλης και με τα σχήματα που επιλέγει και τοποθετεί στην πρώτη γραμμή του προγράμματος του στοχεύει χρόνο με τον χρόνο όλο και ψηλότερα. Αυτή την σεζόν, ο Βοτανικός 'παντρεύει' δύο εξαιρετικούς καλλιτέχνες που εκπροσωπούν με τον καλύτερο τρόπο το λαικό είδος, ένα είδος που τους ανέδειξε και τους έχρισε τόσο ψηλά. Ο λόγος φυσικά για τον μοναδικό και τον πάντα ανατρεπτικό Μάκη Δημάκη, όπου από την ερχόμενη χειμερινή σεζόν θα μας καλωσορίζουν από την σκηνή του Βοτανικού.

Ο Αντύπας, ξεκινάει την μουσική του πορεία από πολύ νωρίς, στον ρόλο του δημιουργού όμως, γράφοντας τραγούδια για σπουδαίους καλλιτέχνες. Η αγάπη του όμως για την ερμηνεία και το ιδιαίτερο μέταλλο της φωνής του, κέρδισαν γρήγορα έδαφος και οι εμφανίσεις του στις νυχτερινές πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης ξεκινούν από την δεκαετία του 1980. Το 1986 κυκλοφορεί η πρώτη του ολοκληρωμένη δουλειά ο ‘Προηγείσαι έρωτα μου’ και από τότε φάνηκε πως η πορεία του θα ήταν κάτι το μοναδικό που θα συνεχιστεί αλώβητη μέσα στα χρόνια. Ο Αντύπας ποτέ δεν εγκατέλειψε το δημιουργικό του ταλέντο κάτι που συνεχίζει να εξασκεί μέχρι και σήμερα, με τα τραγούδια που έχει γράψει είτε για τον ίδιο είτε για συναδέλφους του να φτάνουν τα 1000. καθώς θα μπορούσε κανείς να πει ότι ορμώμενος από δικές του εμπειρίες, εμπνέεται , δημιουργεί και πετυχαίνει .

Μια φράση που ίσως περιγράφει με τον καταλληλότερο τρόπο το φαινόμενο Αντύπα. Δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί πως ανήκει επάξια στην κορυφή των καλύτερων λαικών τραγουδιστών της χώρας. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχει εμφανιστεί στις μεγαλύτερες νυχτερινές πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αποκτώντας έτσι τα εφόδια για να γνωρίζει καλά πως φτάνει η διασκέδαση και το κέφι στο κόκκινο. Όταν βέβαια ενώνεται με την εξαιρετική ενέργεια και διάθεση του μοναδικού Μάκη Δημάκη, ο δρόμος για τον Βοτανικός μπουζούκια έχει ήδη χαραχθεί με χρυσά γράμματα ως ο απόλυτος μονόδρομος της διασκέδασης μας για την χειμειρινή σεζόν του 2018-2019.

Ο Μάκης Δημάκης, έγινε απόλυτα γνωστός σε όλο τον κόσμο το 2011 με την τεράστια και ξεσηκωτική του επιτυχία, 'Κανείς δεν είναι κανενός' και η γνήσια αυθεντική ψυχαγωγία βρήκε έναν αξιότατο εκπρόσωπο της. Η χαρακτηριστική φωνή του αλλά και η μοναδική χημεία που έχει με τον κόσμο, τον έχουν χρίσει πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου ο οποίος τον επιλέγει φανατικά για να απογειώσει το κέφι στο ζενίθ του. Αυτό που έχει ίσως απογειώσει τον Μάκη Δημάκη είναι ότι ο ίδιος βάζει ως πρωταρχικό του στόχο να ξεσηκώνει τον κόσμο, και να καθιστά κάθε μαγαζί που εμφανίζεται κατάμεστο, με όλους τους θαμώνες να βρίσκονται πάνω στα τραπέζια χορεύοντας και τραγουδώντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τα τραγούδια του “Ανεβείτε”, το “Τάμα”, και ‘’Εγώ δεν μπορώ’’, ξεσηκώνουν και προκαλούν τον απόλυτο πανικό στα νυχτερινά μαγαζιά με τον ίδιο να περνάει την πιο δημιουργική φάση της καριέρας του.

Η φετινή χειμερινή σεζόν του 2018, ανήκει δικαιωματικά στην φαντασμαγορική σκηνή του Βοτανικού, αφού το μουσικό 'πάντρεμα' του έμπειρού και πολύ αγαπητού, με τον πάντα ευδιάθετο και έτοιμο για απόλυτο χαμό Μάκη Δημάκη, δεν μπορεί να δώσει κάτι λιγότερο από αξέχαστα live performances στο stage του εν λόγω μαγαζιού. Το αθηναικό κοινό μετράει αντίστροφα για το πολυαναμενόμενο opening του Votanikos live stage, όντας έτοιμο να χρίσει το συγκεκριμένο μαγαζί για ακόμα μια χρονιά, ως το απόλυτο hotspot της νυχτερινής Αθήνας, και ως το μόνιμο σπίτι της απόλυτης και άνευ όρων χειμερινής διασκέδασης.