Ακάνθους Club Άλιμος - Akanthus

Ακάνθους Club Άλιμος - Akanthus

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Το Akanthus, είναι εκείνο το μαγαζί, που συνδέεται άρρηκτα με το καλοκαίρι, με ένα μόνιμο κοινό να το έχει χρίσει στο απόλυτο all day meetpoint της πόλης. Από τις πρωινές ώρες, κράτησε μοναδική συντροφιά στο αθηναικό κοινό, και όσο η ώρα περνούσε ανταποκρίθηκε άψογα στις ανάγκες του κόσμου, για όλες τις ώρες και ημέρες της εβδομάδας. Όσο όμως η νύχτα απλωνόταν στην περιοχή της Παραλιακής, τα ποτά πληθαίνουν, η μουσική δυναμώνει, γνωστοί D’j’ s, παίρνουν την θέση τους στα decks, και το Akanthus summer, γίνεται το απόλυτο meetpoint όλης της Αθήνας.


Τα parties που φιλοξένησε όλη την καλοκαιρινή σεζόν, δημιούργησαν τον απόλυτο πανικό στα νυχτερινά δρώμενα αφού ικανοποίησαν όλα τα μουσικά γούστα του αθηναϊκού κοινού. Έτσι, είτε υπό απόλυτα ελληνικούς ρυθμούς, είτε υπό το άκουσμα των μεγαλύτερων ξένων επιτυχιών, το Akanthus, αποτέλεσε ξανά τον πιο hot προορισμό της πόλης, δίνοντας στον καθένα την ευκαιρία να διασκεδάσει σε έναν χώρο όπου η θάλασσα βρίσκεται κυριολεκτικά, μια ανάσα κοντά. Αυτή η εβδομάδα, σήμανε το τέλος του Akanthus, όπως και το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου. Έτσι όπως κάθε θερινή Τετάρτη, έτσι και αυτή, σε ένα φαντασμαγορικό closing party, έλαβε χώρα το εξαιρετικό Sex me up, ένα party που κινείται σε απόλυτα r nb ρυθμούς, και είχε λάβει χώρα και στην χειμερινή εκδοχή του Ακάνθους, με τεράστια επιτυχία.


Το Sex me up, θεωρείται ένα από τα καλύτερα και πιο γνωστά πάρτυ που ξεφεύγει από τα κλασσικά mainstream ακούσματα. Μία σούπερ ομάδα από τοπ D’j’s και χορεύτριες, οπτικά εφέ, house επιλογές, και φυσικά οι μεγαλύτερες rnb επιτυχίες, αποτελούν τα συστατικά αυτού του τρομερά επιτυχημένου πάρτυ. Κάθε Παρασκευή, ένα από τα καλύτερα ελληνικά πάρτι, πρωταγωνίστησε στο πανέμορφο καλοκαιρινό σκηνικό του Akanθus summer.

Έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ακόμα και το καλύτερο ελληνικό κατά κύριο λόγο, πάρτυ όλης της Αθήνας και ο λόγος φυσικά για το Suxu Muxu, και για τα πιο επιτυχημένα ελληνικά τραγούδια επιλεγμένα από top D’J’ s, με το αθηναικό κοινό να καθιστά το μαγαζί κατάμεστο για αυτή την τελευταία εμφάνιση του κορυφαίου project. Η εβδομάδα για το Ακάνθους summer, έκλεισε με ένα πάρτι που ήταν αφιερωμένο στο κοινό που τίμησε και για αυτή την καλοκαιρινή σεζόν το μαγαζί ύμνος στην θερινή διασκέδαση, και το έχρισε τόσο ψηλά.


Έτσι με ένα υπέροχο mainstream πρόγραμμα, αποχαιρετίσαμε το καλοκαίρι του 2016, με τον πιο όμορφο τρόπο, και με φόντο το απόλυτα θερινό σκηνικό αυτού του ξεχωριστού μαγαζιού.Φυσικά, και ο χειμώνας ανήκει στο Ακάνθους, με το Akanthus club, να έρχεται δυναμικά για να απογειώσει για ακόμα μια φορά τα χειμερινά μας βράδια, και το διάσημο αυτό club, να εδραιώνεται και με την winter edition του, ως μια must επιλογή, για την νυχτερινή μας διασκέδαση.

Book your VIP table now!
Book your VIP table now!
Book your VIP table now!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!