ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΤΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ ΑΠΟ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟ & ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ

Το μοναδικό και φαντασμαγορικό Αθηνών Αρένα τοποθετεί στην πρωταγωνίστρια γραμμή του τον μεγάλο κύριο του λαϊκού τραγουδιού στην χώρα μας, Αντώνη Ρέμο και μία από τις μεγαλύτερες γυναικείες φωνές της γενιάς της, Δέσποινα Βανδή, με σκοπό να απογειώσει την διασκέδαση μας και να χαράξει τον απόλυτο μονόδρομο της χειμερινής μας ψυχαγωγίας. Το Αθηνών Αρένα 2018, αποτελεί αναμφίβολα, μία από τις πιο ξεχωριστές και φαντασμαγορικές σκηνές της νυχτερινής Αθήνας με τον κόσμο να το έχει χρίσει ως ένα από τα καλύτερα μαγαζιά της πόλης με το ίδιο να είναι τοποθετημένο στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην οδό Πειραιώς 166, όντας ένα από τα πιο σύγχρονα, πολιτιστικά αλλά και δομικά κτίσματα της πόλης.


O Αντώνης Ρέμος, αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της χώρας μας και έχει ηγηθεί των μεγαλύτερων σκηνών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, με κύρια όπλα του το αισθαντικό μέταλλο της φωνής του και φυσικά τα τρομερά επιτυχημένα τραγούδια του, που φτάνουν κάθε συναίσθημα μας στο απόγειο του. Αυτό που τον κάνει τόσο ξεχωριστό, και είναι αναμφίβολα το στοιχείο του, είναι οι αναρίθμητες ερωτικές του επιτυχίες, που έχουν συνεπάρει όλον τον κόσμο. Δεν χωράει αμφιβολία, ότι αναφερόμαστε σε ένα φαινόμενο της ελληνικής μουσικής σκηνής, αφού ο Αντώνης Ρέμος, αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς και δημοφιλείς ερμηνευτές της χώρας μας, φέροντας πλέον τον τίτλο του μεγαλύτερου εκπροσώπου του ερωτικού τραγουδιού, με τα κομμάτια του να μαγνητίζουν όλες τις αισθήσεις και να σαγηνεύουν κάθε αίσθημα. Η πορεία του Αντώνη Ρέμου, ήταν από την αρχή συνεχώς ανοδική, με τον ίδιο να μετράει εξαιρετικά επιτυχημένες συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου στο ενεργητικό του. Η απίστευτη χροιά του, και η σπάνια ικανότητα να φτάνει όλα μας τα συναισθήματα στο ζενίθ τους, είναι ίσως αυτά που τον έχουν θέσει τόσο ψηλά, με το φανατικό του κοινό να αυξάνεται συνεχώς, και να του δείχνει απίστευτη αγάπη σε κάθε live του, καθιστώντας όποιο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται κατάμεστο.


Με 20 χρόνια στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, με 21 άλμπουμ χρυσά και πλατινένια και με συνεργασίες στο ενεργητικό της με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής νύχτας, αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η Δέσποινα Βανδή, είναι μία από τις βασίλισσες της ελληνικής σκηνής. Από το 1999 και μετά και ουσιαστικά από την πρώτη συνεργασία της με τον Φοίβο η επιτυχία δεν σταμάτησε δευτερόλεπτο με το 6 φορές πλατινένιο ‘Υποφέρω’ να ακολουθεί και να ψηφίζεται ως το πιο πετυχημένο σινγκλ όλων των εποχών στην Ελλάδα. Με απόλυτη εμπειρία στις νυχτερινές πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, με μια εικοσαετή πορεία, 21 χρυσούς και πλατινένιους δίσκους αλλά και αξιοζήλευτες συνεργασίες, δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς, την επιτυχία αυτής της εξαιρετικής τραγουδίστριας. Η ίδια διαθέτει στο ρεπερτόριο της κομμάτια που απογειώνουν το κέφι και την ψυχαγωγία, αλλά και αισθαντικές μπαλάντες που αγγίζουν κάθε συναίσθημα και μας υποδέχεται στο Αθηνών Αρένα για την χειμερινή σεζόν του 2018-2019, όντας στο πλευρό του μοναδικού Αντώνη Ρέμου, με το στολίδι της Πειραιώς να αποτελεί τον απόλυτο μονόδρομο για την χειμερινή μας διασκέδαση.

 

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 211.850.3680

 

ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ 2018 ΡΕΜΟΣ ΒΑΝΔΗ

Βαθμολογία: 
Average: 5 (5 votes)