Παραμονή Πρωτοχρονιάς, Ρεβεγιόν στην Αθήνα

 

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, Ρεβεγιόν στην Αθήνα 2020

Για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς με τους αγαπημένους σας ανθρώπους το Gazi Music Hall είναι η επιλογή. Αναμενόμενα ο κόσμος που είχε κάνει στέκι του τόσα χρόνια τον συγκεκριμένο χώρο, ανυπομονούσε για το project το GAZI MUSIC HALL όπως θα λέγεται η νέα προσπάθεια των ιθυνόντων του κέντρου διασκέδασης. Αν και αναμένεται το μαγαζί να μην θυμίζει και πολλά μετά από την πλήρη ανακαίνιση του χώρου, η συνταγή θα παραμείνει η ίδια, ακολουθώντας τα γνωστά μουσικά μονοπάτια που αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια!Tο GAZI MUSIC HALL στο γκάζι είναι και από τα πιο ζωντανά clubs της Αθήνας, τώρα πια με φρέσκο όνομα και χαρακτήρα στην μουσική. Ένα από τα μεγάλα του ατού είναι η ατμόσφαιρα και χωροθεσία που το κάνει μοναδικό για μια επίσκεψη με παρέα και με φίλους. Η μουσική του πολύ προσεγμένη, το περιβάλλον ζεστό και η εξυπηρέτηση πάρα πολύ καλή και γρήγορη. Ποτά καθαρά και φιλική ατμόσφαιρα είναι αυτά που κάνουν το GAZI MUSIC HALL ένα από τους πιο δημοφιλής προορισμούς καθώς σαν χώρος έχει υποστηρίξει πολύ μεγάλα event κατα καιρούς και όχι μόνο. Tοποθετημένο φυσικά δίπλα ακριβώς από την πλατεία του κεραμεικού, προσφέρει στην ατμόσφαιρα και στην διάθεση μας, την χειμερινή χροιά που τους πρέπει με τον πιο σωστό και αρμονικό τρόπο. Ένα από τα βασικά του στοιχεία όμως θα είναι το ευρύτερο σκηνικό που έχει στηθεί σε απόλυτες προδιαγραφές εξωτερικού όπως και ο εξαιρετικά καλός ηχητικός εξοπλισμός αλλά όπως φυσικά και η άκρως διασκεδαστική ατμόσφαιρα που προάγεται στον μεγαλύτερο βαθμό της.

Aς ξεκινήσουμε όμως από το εσωτερικό του μαγαζιού, εσωτερικό βέβαια μόνο στα λόγια, αφού η ψευδαίσθηση ότι βρισκόμαστε σε mega club θα είναι πιο έντονη από ποτέ. Το Mood nightclub Γκάζι τοποθετεί στο κέντρο του χώρουτου πανέμορφα δέντρα, υπέροχα χρώματα, απίστευτη διακόσμηση, πληθώρα ποτών και πολύθετικήενέργεια, και μας οπλίζει μετην πιοάρτια και κατάλληλη ατμόσφαιρα και διάθεση. Δημιουργώντας την απόλυτη χειμερινή εμπειρία μέσα στην πόλη. Πάμε τώρα όμως στο κομμάτι της διασκέδασης αφού απίστευτες εκπλήξεις που έχουν προετοιμάσει οι ιθύνοντες για όλους εμάς θα φτάσουν το κέφι και την ψυχαγωγία στο κόκκινο, με το αθηναικό κοινό να συρρέει για να το χρίσει ως τον απόλυτο προορισμό για την χειμερινή διασκέδαση του 2018-2019 στο κέντρο της Αθήνας. Την πέμπτη χρονιά παρουσίας του στην αθηναϊκή διασκέδαση ετοιμάζεται να μας χαρίσει φέτος το Box athens, από την οδό Πειραιώς 130 όπου στεγάζεται. Ήταν Δεκέμβριος του 2015 όταν το νυχτερινό μαγαζί έκανε την παρθενική του εμφάνιση και άρχισε να αλλάζει τα δεδομένα της διασκέδασης και του live clubbing.

Τα εγκαίνια του χώρου του έγιναν με τις Μέλισσες μια συνεργασία που ξεκίνησε τότε και δεν σταμάτησε ποτέ μέχρι και σήμερα. Επί τέσσερα συνεχόμενα χρόνια, Μέλισσες και Box Athens αποτελούν έναν από τπους κορυφαίους προορισμούς διασκέδασης στην Αθήνα και φέτος ετοιμάζονται, πάντα μαζί, να μετρήσουν ακόμα μια σεζόν επιτυχίας. Ο χειμώνας 2020 στα μπουζούκια θα είναι χαρακτηρισμένος και πάλι από αυτή τη δυναμική παρουσία στο χάρτη του που θα αναδειχθεί και πάλι σε μία από τις πιο επιτυχημένες του χειμώνα. Ο λόγος; Τόσο ο επαγγελματισμός και από τις δύο πλευρές, η εμπειρία αλλά και η χημεία που έχουν χτίσει εδώ και τέσσερα χρόνια συγκρότημα και νυχτερινό κέντρο. Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ετοιμάζουν, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, ένα φανταστκό ρεβεγιόν για να απολαύσετε με τους δικούς σας ανθρώπους δημιουργώντας αναμνήσεις.

Το Penarrubia lounge Club λοιπόν, έρχεται να βάλει φωτιά στα βράδια μας, και να γίνει η νούμερο ένα επιλογή κάθε λάτρη της απόλυτης νυχτερινής ψυχαγωγίας. Οι καλύτεροι d's θα έρθουν να συνταράξουν το stage του Toy Room, με τις μουσικές τους επιλογές, κινούμενα στα καλύτερα και πιο ξεσηκωτικά RnB vibes της νυχτερινής Αθήνας. Φυσικά από το Penarrubia, δεν θα λείψουν και καινούργια πάρτι και events που θα φτάσουν το κέφι στο απόγειο του, και θα χρίσουν το μαγαζί ως ένα από τα καλύτερα club της πόλης. Η δομική του σύσταση είναι έτσι ώστε να ακολουθεί όλα τα πρωτοποριακά στοιχεία, καθώς είναι πλήρως εκσυγχρονισμένο, έχοντας μοναδικούς φωτισμούς ανάλογα με την ατμόσφαιρα που εναλλάσσεται καθώς και υπερσύγχρονα ηχεία που προσδίδουν κρυστάλλινο ήχο σε όλο το εσωτερικό του μαγαζιού.

Βαθμολογία: 
No votes yet