Sex Me Up - Harlem Athens

Sex Me Up - Harlem Athens

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

To ToyRoom club athens , είναι ένα μαγαζί ταυτόσημο με την έννοια του χειμώνα, αφού με το που πλησιάζει η χειμερινή περίοδος, ανοίγει τις πόρτες του και προκαλεί τον απόλυτο πανικό σε όλη την Αθήνα. Αποτελεί ένα από τα καλύτερα της πόλης, και πρωταγωνιστεί στα αθηναϊκά δρώμενα, με τα special surprises events που υλοποιεί, και μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κόσμου, επιβεβαιώνοντας την φράση πως η Παραλιακή είναι ο καλύτερος προορισμός για την χειμερινή περίοδο. Ένα από τα πιο δυνατά πάρτι που έχουν περάσει ποτέ από τα νυχτερινά δεδομένα, το Sex me up, έρχεται στην σκηνή του toyroom athens club, για κάθε Πέμπτη, για να ταράξει τα νερά της διασκέδασης, και να δημιουργήσει τον απόλυτο μονόδρομο, καλώντας μας να γίνουμε μέρος της πιο όμορφης ξεσηκωτικής εμπειρίας.

Το Sex me up είναι ένα από τα κορυφαία πάρτι της πόλης, ένα event , επιτομή στο καλύτερο RnB , το οποίο ικανοποιεί και ξεπερνάει την κάθε προσδοκία. Είναι ένα πάρτι που έχει στεγαστεί στα μεγαλύτερα μαγαζιά της Αθήνας, και δημιουργεί τον απόλυτο πανικό στα νυχτερινά δρώμενα, αφού σε κάθε εκδήλωση του , υπήρχε η απόλυτη κοσμοσυρροή. Το Sex me up, είναι από τα project που έχουν φανατικό κοινό, που το αγαπάει και το υποστηρίζει, και σε όποιο μαγαζί και αν πρωταγωνιστεί, το καθιστά κατάμεστο. Πόσο μάλλον όταν για αυτή την θερινή σεζόν, θα βρίσκεται στις επάλξεις ενός από τα μεγαλύτερα meet points της χειμερινής Αθήνας, στο υπέροχο Toy room club. Είναι το απόλυτα ξεσηκωτικό πάρτι, που απογειώνει τις αισθήσεις μας, και κάνει τον κόσμο να διασκεδάζει και να χορεύει μέχρι το πρωί, για κάθε Πέμπτη σταθερά.

Το Sex me up είναι ένα event, με μία σούπερ ομάδα από top dj’s και εκρηκτικές χορευτικές παρουσίες, φαντασμαγορικά οπτικά εφέ, και τις καλύτερες rnb και house μουσικές επιλογές. Όλα αυτά, αποτελούν την τέλεια απάντηση,γιατί στο Toy room athens, επικρατεί ο απόλυτος χαμός μεσοβδόμαδα. Το Toyroom club, είναι ομολογουμένως ένα από τα κορυφαία μαγαζιά, και μια από τις must επιλογές της Αθήνας. Είναι ένα μαγαζί ικανό, να καλύψει όλα τα γούστα και όλες τις προτιμήσεις, αφού προάγει και εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο, την ψυχαγωγία.

Μόλις όμως βραδιάζει, το toy room athens club, μετατρέπεται σε ένα κορυφαίο νυχτερινό μαγαζί, που κρατάει το κέφι αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Αυτό ενισχύεται, αφού θα έχει στο δυναμικό του για τις Πέμπτες, ένα από τα πιο δυνατά events της πόλης, όπως αυτό του Sex me up, ένα πάρτι ύμνος στην rnb και house μουσική, ένα project που έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κόσμου για ακόμα μια φορά, με όλη την πόλη να το επιλέγει φανατικά για να απογειώσει τη διασκέδαση της.

Book your VIP table now!
Book your VIP table now!
Book your VIP table now!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!