Τα καλοκαιρινά club της Αθήνας

Τα καλοκαιρινά club της Αθήνας

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Αξιοσημείωτο μαγαζί της καλοκαιρινής περιόδου είναι το Bokan Athens. Είναι ο καλύτερος καλοκαιρινός προορισμός της Αθήνας, και πρωτοστατεί στην θερινή διασκέδαση από την πρώτη κιόλας στιγμή που μας συστήθηκε. Δεν είναι τυχαίο πως με το που φτάνουν οι πρώτες ζεστές μέρες, το μαγαζί αυτό αποτελεί ταυτόσημη έννοια με το καλοκαίρι, με όλη την πόλη να ανυπομονεί για το μεγάλο του opening. Μπορεί να μην μετράει πολλά χρόνια στα νυχτερινά δεδομένα, αλλά με το που μας πρωτοσυστήθηκε φάνηκε πως το Bokan club, ήρθε στα νυχτερινά δρώμενα για να μείνει. Προκαλεί την απόλυτη κοσμοσυρροή με αποτέλεσμα να είναι κατάμεστο σε κάθε μέρα λειτουργίας του, αφού τα events και πάρτι που πλαισιώνουν το θερινό του πρόγραμμα, είναι για ακόμα μια φορά μοναδικά. Ούτως ή άλλως κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως αυτό το μαγαζί στο Γκάζι, αποτελεί το μεγαλύτερο hotspot της θερινής Αθήνας.

Το ιστορικό Splats στον Άλιμο γίνεται Cape Sol. Ο χώρος στην Ποσειδώνος στον Άλιμο, μεταμορφώνεται ξανά και γίνεται το ολοκαίνουριο beach bar restaurant. To all day and night club restaurant της Αθήνας θα περάσει το καλοκαίρι του στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της καλοκαιρινής Αθήνας. Τα summer parties του Cape Sol ετοιμάζονται να γράψουν τη δική τους ιστορία και να ξεσηκώσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Για μία ακόμη χρονιά, το Akanthus Summer θα στεγάζεται στον πανέμορφο χώρο της παραλίας του Αλίμου, κλέβοντας για ακόμα μια φορά τις καλύτερες εντυπώσεις. Ένα μοναδικό στέκι, που τα τελευταία χρόνια ενώθηκε με το μεγάλο brand της νύχτας και ο συνδυασμός ήταν εκρηκτικός, μιας και οι δύο μαζί άγγιξαν την κορυφή στην προτίμηση του κόσμου στην καλοκαιρινή διασκέδαση. Τι πιο αναμενόμενο λοιπόν από το ότι η επιτυχία θα συνεχιζόταν και το φετινό καλοκαίρι στo Akanthus παραλιακή. Το Akanthus Άλιμος θα είναι εδώ και φέτος με τους καλύτερους και πιο αγαπημένους djs στα decks του, με τις πιο επίκαιρες και μεγάλες επιτυχίες του σήμερα, αλλά και με τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά κομμάτια του παρελθόντος που συνεχίζουν να μας ξεσηκώνουν για τα καλά στο Ακανθους Αλιμος.

Το Penarrubia lounge club, είναι αναμφίβολα το μεγαλύτερο super style spot για την καλοκαιρινή περίοδο, με όλη την πόλη να το επιλέγει φανατικά για να απογειώσει την διασκέδαση της όλες τις ώρες της ημέρας, αφού είναι το ιδανικότερο μαγαζί που προσφέρει ανέσεις και επιλογές που καλύπτουν όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις. Με έντονα χρώματα, μια άκρως καλοκαιρινή ατμόσφαιρα και πάνω από όλα την μαγευτική θέα στην θάλασσα, δίνει την ευκαιρία στον καθένα, να απολαύσει τον καφέ , το φαγητό, το ποτό ‘η το cocktail του, στον καλύτερα διαμορφωμένο και πληρέστερο προορισμό της θερινής περιόδου.

Τέλος, από την λίστα δεν μπορεί να λείπει φυσικά το Rio Skybar Athens. Το Γκάζι μία από τις πιο ανεπτυγμένες και ζωντανές περιοχές της Αθήνας με παράδοση στις ταράτσες υποδέχεται για έναν ακόμα το Rio Club. Τα πιο δυνατά DJ sets, τα μοναδικά parties που θα γράψουν εποχή και οι πιο απαιτητικοί πελάτες δημιουργούν την καλύτερη ατμόσφαιρα για ένα αθηναϊκό καλοκαίρι που ξεχωρίζει. Με διάθεση εντελώς εξωτική και πέρα από τα τετριμμένα η ταράτσα του Rio Sky Bar Γκάζι επικοινωνεί με τον Αθηναϊκό ουρανό και αφήνει τις αισθήσεις να χάνονται στον αέρα. Το νέο club της Αθήνας βρίσκεται στην οδό Περσεφόνης στο Γκάζι και περιμένει τους θαμώνες του για να δημιουργηθούν οι καλύτερες ατμόσφαιρες που συνέβησαν ποτέ στην Αττική το καλοκαίρι.

Book your VIP table now!
Book your VIP table now!
Book your VIP table now!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!

Μην χάσετε τα νέα μας !

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν στέλνουμε spam!